Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Turist i Singapore

Landets befolkning

Singapore har et areal på 692,7 km2 og en befolkning på 4,3 mio. Befolkningen er sammensat af 77% kinesere, 14% malayere, 8% indere og 1% andre. Heraf er 43% buddhister, 15% muslimer, 9% kristne og taoister, 5% katolikker og 24% har andre religioner.
Til toppen

Klima

Singapore ligger lige nord for Ækvator, så klimaet er varmt og fugtigt hele året. Dagtemperaturen ligger på omkring 30 °C, mens den om natten ligger på omkring 21 °C. Luftfugtigheden svinger mellem 60-99%. November, december og januar er en smule køligere og mere regnfulde, mens juni og juli er de varmeste og mindst fugtige måneder.
Til toppen

Valuta

Møntfoden er Singapore dollars (SGD), og der går 100 cents på en Singapore dollar, hvilket svarer til ca. 4,4 kr. Medbring helst valuta i amerikanske dollars.
Til toppen

Kretidkort

De mest udbredte kreditkort kan benyttes i både indkøbscentre og på større restauranter. Der kan hæves penge i både banker og automater.
Til toppen

Tidsforskel

Tidsforskellen mellem Danmark og Singapore er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.
Til toppen

Mad og drikke

Singapore er et eldorado med kulinariske specialiteter som få andre steder i verden. Der findes næsten ikke den kulinariske specialitet, man ikke kan få inden for de asiatiske madtraditioner, og med udgangspunkt i Singapores køkken minder spisekortet meget om det malaysiske. Derudover findes her et utal af kinesiske restauranter, hvor hver provins er repræsenteret med sine egne madtraditioner. Der er dog også mulighed for at spise fx fransk og italiensk mad.
Til toppen

Drikkepenge

På større hoteller og restauranter lægges der 10% serviceafgift, 1% statsskat og 3% moms på regningen. Derudover bruges drikkepenge ikke ret meget i Singapore, og nogle steder er det ligefrem uønsket.
Til toppen

Rejsetidspunkt

Singapore er et besøg værd hele året rundt p.g.a. det stabile tropiske klima. De fleste regnvejrs-dage ligger i november og december, men der kan forekomme kraftige regnbyger uanset årstiden. I slutningen af januar eller begyndelsen af februar fejrer Singapore det kinesiske nytår med masser af festligheder og imponerende fyrværkerier, hvorfor mange også vælger at besøge byen i denne periode.
Til toppen

Visum og pas

Visum kræves ikke for danske statsborgere ved ophold under 3 måneder, men ens pas skal være gyldigt i min. 6 måneder ud over opholdet.
Til toppen

Vaccinationer

Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Singapore, men visse anbefales. Undersøg derfor enten hos egen læge, Statens Seruminstitut (www.ssi.dk) eller www.vaccination.dk).
Til toppen

Udrejseskatter

Der er ikke udrejseskatter på rejser fra Singapore.
Til toppen
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.