Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Singapore

 • Chokoladebar med fantastisk udsigt i Singapore

  (Bedømt af 1 person)
  27.10.12: Henrik Larsen
  Er man i Singapore bør man bestemt ikke snyde sig selv for en tur på The Club på toppen af Marina Bay Sands.

  Restauranten ligger på 58.
  Se hele rejsetippet
 • Cykel-øen Ubin

  (Bedømt af 3 personer)
  27.10.12: Henrik Larsen
  Hvis du vil prøve en lidt anderledes oplevelse under et ophold i Singapore, kan en tur til Pulau Ubin anbefales.

  Pulau Ubin er en lille ø, i den nordøstlige del af Singapore.
  Se hele rejsetippet
 • Oplev Singapore fra trætoppene

  (Bedømt af 1 person)
  03.01.12: Susanne Bohøj
  Turen starter ved Mount Faber - hvor svævebanen til Sentosa afgår fra. Man kan gå på en sti der fører en ud på broer og stianlæg i trætoppene og langsomt kommer man nedad.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Singapore

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping mekka udenfor Thessalonikis lufthavn.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  24.01.13: Mette Eggebrecht
  Kombiner sommerferien på Halkidiki med nogle dage i Thessaloniki og oplev en skøn og livlig universitetsby med masser af historie, gode shopping muligheder og ikke mindst aften/nattelivet i byen på restauranterne/cafeerne.
  Se hele rejsetippet
 • Koh Samui og Koh Phangan

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 9 personer)
  06.11.12: Mette Eggebrecht
  3 veninder med børn, i alt 7 piger i alderen 1-40 år, på en fantastisk rejse til Koh Samui, Koh Phangan og Singapore.

  Som første gangs besøgende i Thailand og med 4 børn i alderen 1-6 år, er Koh Samui det perfekte valg.
  Se hele rejsetippet
Skønne Singapore
FDM travel rejsespecialist
Mette Eggebrecht

Skønne Singapore

Vi havde glædet os meget til at opleve Singapore, vi havde fået de bedste rejsetips med hjemmefra og vi havde gjort meget ud af at planlægge dagene, så vi fik så meget ud af det som muligt.
Stadigvæk med børnene i bagtankerne, men der var ligelig fordeling af voksen/børnetid. Vi havde lavet en rejseplan på nettet, som vi havde downloadet til en Iphone. Det kan bestemt anbefales, det var nemt at lave og alle de seværdigheder/steder, vi ville se, var beskrevet og endda vist på kort på telefonen. I stedet for at stå og rode med store bykort i hånden, havde vi det hele samlet på telefonen uden at skulle bruge data-roaming.
Singapore Stop Over

Singapore Stop Over

Vi havde booket os ind på et af Singapore Airlines stop ovre hoteller, hvor vi havde købt den fulde pakke med hotel, transfer til/fra lufthavnen, SIA bus transport i Singapore samt en masse gratis entrebilletter til de fleste seværdigheder i byen.
I forhold til at købe sig til transfer og betale entre, de steder vi ville besøge, var Singapore Airlines pakke helt sikkert en besparelse.
At komme omkring i Singapore

At komme omkring i Singapore

Vi havde planlagt seværdighederne/stederne så de lå i samme område, da man hurtigt bruger meget tid på transporten. Ofte valgte vi at hoppe ind i taxier, da det er så billigt, at det nærmest ikke kan betales sig at tage metro. Metroen er ellers ualmindelig effektiv og velfungerende. Stationerne er store og rene (det er jo forbudt at smide skrald) og da vi en dag havde købt et par boller til pigerne, kom den første vagt løbende og fortalte at det var strengt forbudt at spise på metro stationen og i metroen.
Hvis man køber enkelte billetter, sker det ved billetautomater. Husk at de billetter man køber, er inkl. 1 SGD i depositum, og efter endt rejse er der en ”refund automat”, hvor man får sit depositum tilbage. Meget simpelt, når man lige havde fundet ud af systemet!

Singapore har så meget at byde på...

Singapore er helt ubeskrivelig, ikke sært så mange er glade for at være udstationeret i byen. Byen oser af liv, har de mest charmerende bydelen med en masse forskellige kulturer, struktureret og velfunderende transport, smukke nye og gamle velbevarede huse, grønne områder, meget børnevenlig og alt hvad hjertet begærer af shopping og gastronomiske oplevelse.
Singapore by Night

Singapore by Night

Vi startede med en eftermiddagstur til Arab street, Sultan Moskeen og derfra ned til Little India hvor vi havde fået anbefalet en indisk restaurant ” Lagnaa, Bare Foot Dining”. Det tog lidt tid før vi havde fundet den, men den var bestemt besværet værd. Vi sad på gulvet rundt om små lave borde, med bare tæer selvfølgelig. Sko er ikke tilladt på 1. sal. Vi fik den mest fantastiske mad og den bedste service. Bordreservation er nødvendig hvis man kommer senere end kl. 18. Vi var kun heldige at få et bord, da vi allerede var der kl. 17. Det er ikke et af de billigste steder i Singapore, men stemningen og maden er alle pengene værd.
En god ide når man gerne vil opleve Singapore Zoo og Night Safari, er at tage derud om eftermiddagen og starte i Singapore Zoo. Det er en utrolig smuk zoo et stykke fra Singapore by. Vi tog en taxi derud, billigt og nemt.
Skønne Singapore

Der er et lille vandland i midten af haven, så husk badetøj! Der er meget tropisk varmt og en lille times nedkøling og leg, var godt for børnene, da vi fortsatte til Night Safarien efter lukketid i haven.
Det tager ca. 10 min. at gå over til Night Safarien og man skal regne med en del kø for at komme med Safari bussen. Fantastisk oplevelse, man sidder i mørket i åbne vogne og lytter til alle lydene og ser de lysende øjne i mørket. Husk at tjekke hjemmesiden for åbningstider, da flere tager forgæves pga. lukkedage.

Sentosa

Sentosa er nærmest et stort Disneyland, så hvis ikke man er til støj, mange mennesker især børn, og forlystelser skal man ikke bevæge sig derud. Vi tog derud for børnenes skyld, og for at se Underwater World og delfin show. Delfin showet var meget dyrt og absolut ikke et besøg værd. Det bedste vi oplevede den dag var turen med Cable car fra Sentosa og over til havnepromenaden til det store VIVO indkøbscenter (det største i Singapore). Smuk tur og næste gang tager vi den helt op til Mount Faber, det nåede vi desværre ikke.
Sidste aften tog vi en uforglemmelig tur i pariserhjulet (Singapore Flyer) ved solnedgang. Kom lige inden solen er på vej ned, så man får en del af turen mens det stadig er lyst og resten af turen med solnedgang. Turen tager en halv time. Udsigten og især solnedgangen fra kabinen er en kæmpe oplevelse.
En smuk slutning på en ferie med så mange skønne oplevelser og indtryk af 3 vidt forskellige steder.

Kommentarer til rejsetippet om Singapore

Singapore - et besøg værd

15/08 2013 Helle
Vi kan helt klart også anbefale et besøg i byen - der er så meget at opleve for både store og små f.eks. Zoo og Sentosa. Og meget trygt og rent i byen!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Singapore

Hoteller i Singapore
Rejser til Singapore
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.