Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Edinburgh

 • En overset perle

  (Bedømt af 72 personer)
  Efter at have læst et andet rejsetips her på siderne besluttede jeg mig for at Edinburgh var en by der måtte på listen over steder mig og min kone har været.
  Se hele rejsetippet
 • Edinburgh, en af Europas smukkeste storbyer.

  (Bedømt af 22 personer)
  20.01.14: Camilla Colding-Jørgensen
  Edinburgh er et af mine favorit rejsemål, når vi snakker storbyer, og efter min mening en af verdens smukkeste byer.
  Selvom det er en storby hersker her en stemning af noget afslappet og noget eventyrligt, et sted hvor mange hundrede års historie, falder naturligt ind i nutiden.
  Se hele rejsetippet
 • Rundt om Edinburgh

  (Bedømt af 5 personer)
  27.07.11: Ingeborg Schmidt
  I og omkring Edinburgh er der et utal af gode udflugtsmål. Herunder mange endagsture fx med Rabbie's. På den tur, som vi valgte, oplevede vi den skotske natur fra sin smukkeste side.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Edinburgh

Forlænget weekend Edinburgh
Rejsetips indsendt af:
Mette Jensen
Rønne
9. dec. 2013

Forlænget weekend Edinburgh

Vi er netop hjemvendt fra en forlænget weekend i Edinburg. Sikke en oplevelse!
Lad mig først slå fast, at det er en by med masser at se på.
Det er næsten lige meget hvor du går henne i den indre by, så er der smukke bygninger, kirker, pubber eller en mand der spiller på sækkepibe. Vi ankom torsdag aften og efter check-in på hotellet satte vi kurs mod en restaurant. Vi fandt Haymarket restaurant på hjørnet af W Maitland st og Morrison st. En blanding af pub og restaurant. Her får du den lækre autentiske pub kultur, og betjeningen er i top. Her er det også muligt at bestille god skotsk mad. Vi endte med at spise her 2 gange, og var fuldt tilfreds! Kan varmt anbefale lamshank pie.
December byder også på julemarked 3 forskellige steder. Det er absolut et besøg hver, også selvom man ikke er den største fan af jul. Der er fine træboder som sælger pølser, varme drikke eller hjemmelavede tekstiler. Udover det pryder et stort pariserhjul pladsen, og herfra kan man få et sindsyg flot panorama udsigt over byen. Prisen er lidt høj, men udsigten er det værd. Scott monument ses tydeligt fra det meste af byen og kan nydes både tæt på og langt fra.
Vi valgte også at være lidt kulturelle og købte biletter til A Christmas Carol i Royal Lyeaum Theatre. Sikke en oplevelse! Det var utrolig flot, og var en god måde at komme lidt mere i julestemning.

Vi havde 2½ dag i Edinburgh og vi følte at vi fik udnyttet tiden godt. En forlænget weekend er nok tid til at snuse til byen og kulturen.
Edinburgh Castle

Edinburgh Castle

Edinburgh castle er selvfølgelig et must! Der er guided tour hver halve time og de er gratis. Jeg kan anbefale at man tager på en af disse, da det giver en god grundlæggende viden om slottet og dens historie. Det varer ca 25 min og efterfølgende er der mulighed for at gå rundt på slottet og se bla. kronjuvelerne.
The whisky experience

The whisky experience

På vej ned fra slottet kan man passende svinge ind i The Whisky Experience og lære en masse om de forskellige whisky regioner og se verdens største whiskysamling , samt smage et whisky. Det koster 13 pund pr person, og pengene er givet godt ud. Bonus er også at man får lov til at tage whisky glasset med hjem som et godt minde.
Museum of Edinburgh

Museum of Edinburgh

Den sidste ting jeg vil nævne er Museum of Edinburgh. Vi kom tilfældig forbi og til vores store glæde viste det sig, at det er gratis at komme ind. Der er 3 etager med historie fra hele verden, og vi brugte et par timer derinde.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Edinburgh

Hoteller i Edinburgh
Rejser til Edinburgh
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.