Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Edinburgh

Edinburgh er en by, som byder på historie og kultur, og det er uden tvivl Edinburgh Castle, der dominerer byens centrum. Fra voldene kan man se ned på de middelalderlige gyder og stræder og elegante, svungne terrasser, som vidner om over tusind års historie, mystik og traditioner. Det er også en moderne og dynamisk hovedstad, som bl.a. tiltrækker nogle af verdens førende kunstnere. Gallerierne viser moderne kunst, og barer og restauranter er med til at skabe en livlig, kosmopolitisk atmosfære med en udpræget skotsk twist. Skatteøens far, Robert Louis Stevenson, satte på flotteste vis ord på byens ånd: Edinburgh er, hvad Paris burde være.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Edinburgh Castle

Det imponerende Edinburgh Castle knejser højt over byen på sin klippetop. Slottet ligger for enden af gaden Royal Mile, som stort set har ligget uændret hen siden det 18. århundrede.
Stirling

Stirling

Stirling ligger ca. 60-70 km fra Edinburgh. Den tidligere kongeby var Skotlands hovedstad før Edinburgh, og byen har været vidne til mange dramatiske begivenheder i Skotlands historie. Både borgen og byen er fantastiske monumenter over kampen for frihed, som skotterne vandt.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger normalt enten til i Leith eller South Queensferry. Leith ligger ca. 10 minutters kørsel eller 30 minutters gang fra Edinburghs centrum. South Queensferry er ca. 15 km væk, så herfra er det en god ide at tage en shuttlebus eller taxa.

Klima

Som på De Britiske Øer generelt er klimaet i Invergordon mildt, og der er normalt ikke de store temperaturudsving. Og selvom her falder en del regn, er området alligevel et af de tørreste i Skotland. Husk nu alligevel regnjakken for en god ordens skyld.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/munchen/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.