Billedet er fra Edinburgh

Fakta

 • Room service
  Room service
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Mødelokaler
 • Døgnåben reception
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Stay Central Hotel

Dejligt hotel midt i den gamle bydel i Edinburgh.
Central Hotel er et udmærket hotel for både forretningsrejsende som turister. Det ligger på Cowgate Street, som er en forlængelse af Grassmarket, i centrum af Edinburgh. Der er kun 500 m til indkøbsmuligheder og restauranter samt til en offentlig transport. Til lufthavnen i Edinburgh er der 35 km. Hotellet har i alt 42 værelser, Man skal gå igennem en hyggelig og brostenbelagt gård for at komme hen til hotellet eller baren. Her er en foyer med en døgnåben reception og elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar, ligesom der afhængigt af vejret nogle gange arrangeres grillaftener i gården. Der kan forekomme støj fra baren eller fra gården på værelserne.
Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, satellit-/kabel-tv, telefon, dobbeltseng og centralvarme, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Alle værelser er belagt med fliser og har væg-til-væg tæpper. Nogle gange arrangeres der temaaftener på hotellet. Uden for hotellet ligger der desuden et diskotek som kan give støj på enkelte værelser.

Denne side er udskrevet d. 23. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/royal-princess-larn-luang.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.