Billedet er fra Edinburgh

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Døgnåben reception
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tune Hotel Haymarket Edinburgh

Godt, enkelt hotel ved Haymarket Station med direkte forbindelse til London elle Inverness
Tune Hotel Haymarket Edinburgh, er en del af Tune Hotels kæden, som leverer hoteller uden en masse ekstra. Her kommer du til at bo på et godt og funktionelt hotel som består af hotelværelser og 24 timer reception.

Hotellet ligger lige over for hovedindgange til Haymarket station i Edinburgh. Du er ca. 10-15 minutter gang fra Edinburgh slot hvor de store tattoos afholdes og Princes Street som er den største shopping gade i byen. Den fine zoologiske have kan nås med offentlig bus fra hotellet på ca. 10 minutter, her har de både pandaer og koalaer. I Edinburgh er der også et livligt aften og natteliv med mange spændende restauranter og hyggelige bare.

Værelserne er af varierende størrelse (enkelt uden vindue) alle har aircondition, eget bad og toilet.Wi-Fi og safeboks er mod betaling.

Tune Hotel Haymarket Edinburgh er for dig der vil bo centralt, på et enkelt og pænt hotel til en rigtig god pris og ikke har brug for room service, restaurant eller pool på hotellet.

TIP: Skal du se pandaerne i den zoologiske have, skal du bestille en billet med tid, det gøres på www.edinburghzoo.com

Denne side er udskrevet d. 23. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/alcudia-beach-ex.-grupotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.