Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-ferie Skotland

Loch Ness-uhyret, sækkepiber, whisky, Glasgow Rangers. Listen af ting man forbinder med Skotland bliver hurtigt lang. Og til denne liste vil vi gerne tilføje ”kør-selv-ferie”. Landet er nemlig ideelt at køre rundt i, fx med en lejebil.

Distancerne er mindre end man umiddelbart forestiller sig, og du kan nemt kombinere storbyoplevelser i sofistikerede Edinburgh og pulserende Glasgow med højlandets sagnomspundne natur. Kør-selv-ferie i Skotland er lig med friheden til at tage på opdagelse. Du kan både køre fra Danmark, eller leje en bil og flyve til fx Edinburgh eller Glasgow, hvor bilen vil stå klar til dig i lufthavnene og starte turen der fra.


Kør-selv-ferie blandt stemningsfulde storbyer og dramatisk natur

Aftenssol over Edinburgh

Edinburgh

Historiens vingesus er ikke til at tage fejl af, når du ankommer til Edinburgh. På den høje vulkanske klippe, Castle Rock, spejder den spektakulære Edinburgh Castle stolt ud over byen og de store mængder gregorianske stenbygninger,  ånder dig i nakken lige meget hvor du er. Du kan næsten ikke undslippe følelsen af, at Harry Potter kan dukke op når som helst.. Edinburgh har desuden flere fantastiske udsigtspunkter – blandt andet fra Holyrood Park og Calton Hill – der giver dig et prægtigt vue over virvaret af knudrede kirkespir, bakkede brostensgader og historiske bygninger, der nærmest ligger hulter til bulter mellem de grønne bjergknolde.

Læs mere om rejser til Edinburgh
 

Glasgow

Glasgow er nærmest Edinburghs diametrale modsætning. Hvor historiske Edinburgh er mondæn og på høje hæle, er Glasgow den hårdtarbejdende og feststemte storebror. Glasgow har en stærk kulturscene og et pulserende natteliv. Byen er også kendt for sit verdenskendte lokalderby mellem katolske Celtic og protestantiske Glasgow Rangers – også kaldet ”Old Firm” i folkemunde. Et must-see, hvis det finder sted mens du er i Glasgow. Byen er desuden det oplagte udgangspunkt for køreture videre op til den smukke Loch Lomond & The Trossachs National Park.

Læs mere om rejser til Glasgow

Kør-selv-rundrejser i Skotland

Kør gennem Skotlands spektakulære natur
Lejer du en bil hos os ligger alle seværdighederne i Skotland for dine fødder. Vi har sammensat nogle kør selv-rundrejser med forskellige spændende ruter og overnatning undervejs. Her får du en rigtig god smagsprøve på, hvad Skotland har at tilbyde.
Læs mere her

Du kan bestille din kør selv-rundrejse i Skotland hos vores rejsespecialister på tlf. 70 11 60 11.
Denne side er udskrevet d. 25. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/isaberg/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.