Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Skotland

 • En overset perle

  (Bedømt af 72 personer)
  Efter at have læst et andet rejsetips her på siderne besluttede jeg mig for at Edinburgh var en by der måtte på listen over steder mig og min kone har været.
  Se hele rejsetippet
 • Edinburgh, en af Europas smukkeste storbyer.

  (Bedømt af 22 personer)
  20.01.14: Camilla Colding-Jørgensen
  Edinburgh er et af mine favorit rejsemål, når vi snakker storbyer, og efter min mening en af verdens smukkeste byer.
  Selvom det er en storby hersker her en stemning af noget afslappet og noget eventyrligt, et sted hvor mange hundrede års historie, falder naturligt ind i nutiden.
  Se hele rejsetippet
 • Forlænget weekend Edinburgh

  (Bedømt af 2 personer)
  09.12.13: Mette Jensen
  Vi er netop hjemvendt fra en forlænget weekend i Edinburg. Sikke en oplevelse!
  Lad mig først slå fast, at det er en by med masser at se på.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Skotland

Rejsetips af samme forfatter

Skotland landet hvor alle smiler til dig
Rejsetips indsendt af:
Thomas Kaldahl
Viborg
16. jan. 2010

Skotland landet hvor alle smiler til dig

Loch Ness uhyret, Whiskey in the yard. Kilt. Hallo where are you from. Natur du ikke får andre steder. Ja alt dette og meget meget mere får du når du rejser til Skotland.

Whisky, myten om Loch ness uhyret.

Det første der skete da man trådte på skotsk jord var at man blev mødt i luthaven af en skotks mand i den flotte national dragt Kilten der glad spurgte hvor vi kom frem og at vi skulle prøve det skotske whiskey.

Lad mig sige med det samme. Whiskien smager godt og ja det er et most at se en af de 80 whiskey detillerier der er i landet. Jeg besøgte Glenfiddich der er kendt her i Danmark da de leveret 80 flasker til det kongelige bryllup med Mary og Frederik. Det koster ikke noget at komme ind der over og man får en spændende rundvisning på ca 30 minuter og slutter af med lidt smags prøver og der mulighed for at købe flasker med hjem.

Anden dagen tog jeg på guidet bus tur til Inverness og ja her oplevet man at se nok den smukkeste sø man kan se nemlig Loch ness søen og ja så loch ness uhyret dog kun på film hehe, men at høre skotterne fortælle om uhyret er det hele værd og selve sejl turen på søen den vil man aldrig glemme, da det simpel hen er så smukt natur der er der over og der er masser af mulighed for at komme på guidet ture der over til rimmelige penge. Bare gå ind på turits kontoret i Invernes der ligger midt i byen, de er så venlig og hjælpsomme.

Glasgow. Et most at se fodbold og drikke en Paints på pub.

Ja et besøg i skotland er os lig med, at man simpel hen skal ind og opleve vild stemning på Celtic Hjemmebane eller Glasgow Rangers, da Glasgow er en sports by hvor byen er delt op i to. Jeg skrev en mail til Celtic fodbold klub noget tid før jeg skulle til Skotland om de kunne hjælpe med en billet til en af deres kampe og det kan vamrt anbefales at gøre. De hjalp mig med en billet, den kostede 300 kr og ja kan den dag idag stadig få gåse hud når jeg tænker tilbage på den stemning de 60000 gav mig og sikke et tempo der bliver spillet i. 60.000. der synger we never walk alone i pausen er det hele værd.

Det er os et most at tag ind på pubben Gallowgate, bare spørg om vej hos en indfødt fra Glasgow alle skotter kender den pub, her er der liv og glade dage og ja alle snakker med alle. Jeg kom i snak med bl.a en skotks får avler og en bank direktør. det her allle mødes og ja stort når der er live musik med ægte skotsk musik med sække piberne og du kan ikke undgå ikke at skulle forsøge dig med det den skotske folkedans, tro mig det er sjovt og lidt svært....hehe.

Naturen.

Jeg var osse en tur i det skotske højland hvor naturen ikke findes smukkere. Det er helt unikt og kan ikke besrives med ord det skal opleves. Vil her anbefale området Avimore hvor skotlands højeste bjerg ligger. turen derop er smuk.

Det var lidt om hvad jeg oplevede der over, man kan bruge flere uger der over og tro mig i vil opleve et folkefærd hvor gæst friheden er i høj sædet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Skotland

Hoteller i Skotland
Rejser til Skotland
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/venedig/bibione-boernenes-italien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.