Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Slovakiet

 • Dejlige feriedage ved Donau i Bratislava

  (Bedømt af 2 personer)
  Slovakiet er desværre et overset land. Her er utroligt dejligt rimelige priser smuk natur og en dejlig befolkning. Hovedstaden Bratislava er en perle ved Donau prøv f,eks at bo på en flodbåd som Marina Boot Hotel 5 minutter fra Centrum billigt hotel ca.
  Se hele rejsetippet
 • Slovakiet

  (Bedømt af 2 personer)
  02.06.11: Jonna Jensen
  Fra campingplads eller hotel. I en meget lille radius forefindes ishuler, drypstenshuler, bjørnehule. vandreture i tatrabjergene (tag evt skilift op og gå rundt). Der er ca 8 km derfra en fantastisk vandretur i spændende (ikke for gangbesværede) terræn - en speciel oplevelse for børn - der ender ved et vandfald.
  Se hele rejsetippet
 • Kurophold og vandreture i Slovakiet - en overset perle

  (Bedømt af 2 personer)
  16.02.10: Krista Kajberg
  Slovakiet er efter min mening en overset perle i midten af Europa. Det er nemt at komme til, billigt og naturskønt!
  Læs hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Bodil Goul
Jensen
19. nov. 2010

Kurophold i Slovakiet

Et kurophold i Slovakiet er en lise for sjæl og legeme. Kurbyen, Piesta'ny, er det perfekte sted. Vi opholdt os i byen i 2 døgn. Der er forskellige behandlingstilbud. Vi valgte det tilbud som på dansk hedder: En smag af Piesta'ny.

Byen hvor man bliver forkælet

I den slovakiske by, Prista'ny blev vi forkælet i 2 døgn. Hjemmefra havde vi undersøgt forskellige muligheder for at opleve termalbade i Slovakiet. Prista'ny er åbenbart det mest foretrukne sted.

Vi havde ikke bestilt et ophold på forhånd, men det var ikke et problem her først i oktober. På hjemmesiden www.spapiestany.sk havde vi på forhånd orienteret os om de forskellige muligheder. Det tilbud, som vi valgte, bestod af et svovlbad, en mudderindpakning og en massagebehandling sammen med et hotelophold med halv pension.

Der er mange hoteller i byen, så derfor også mange forskellige prislejer. Vi valgte et ret billigt tilbud, men det var super. Ca. 2000 kroner pr. person. Under lægekontrol Alle, som bliver behandlet i Prista'ny, er igennem en lægeundersøgelse forinden. Det er betryggende.

Det er sat i system således, at man på hotellet, efter at have checket ind, får en henvisning til en læge. Samtidigt får man tider for de forskellige behandlinger.Vidunderlige behandlinger Da det var første gang, vi var på kurophold, valgte vi tilbudet, en smag af Prista'ny. Og sikken en smag. Vi blev nusset om. Først et svovlbad, hvori vi opholdt os i ca. 1 halv time. Vores hud føltes derefter dejligt blødt. Dagen efter oplevede vi mudderindpakning. Mudderet var vidunderligt blødt og varmt. Endnu en halv time med forkælelse. Det sidste tilbud var massage. Total afslapning, hvor kroppen blev gennembearbejdet.

Vi fik smagt Piesta'ny, og det kan absolut anbefales. Vi har planer om at vende tilbage til byen og opleve endnu flere behandlingsmuligheder.

Overnatninger
Wellness & Spa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.