Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Slovakiet

Rejsetips af samme forfatter

 • Prag

  (Bedømt af 1 person)
  17.06.11: Jonna Jensen
  Da nu motorvejen går næsten hele vejen til prag er det dejligt let selv kun for et par dage der.Vi tager godt 9 timer incl.
  Se hele rejsetippet
 • Friedrichstadt i Nordtyskland

  (Bedømt af 3 personer)
  16.06.11: Jonna Jensen
  Vi boede på Hotel Holsteinisher Haus.Et gammel, men meget rent og hyggeligt hotel.God mad og betjening og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til kanalerne.Tag en guidet tur på kanalerne og hør om byens sjove historier.Gå en tur rundt i de mange hyggelige og brostensbelagte gader med flotte huse.Et besøg værd, da der er meget at se selv om man er dårligt gående.
  Se hele rejsetippet
Slovakiet
Rejsetips indsendt af:
Jonna Jensen
Skanderborg
2. juni 2011

Slovakiet

Fra campingplads eller hotel. I en meget lille radius forefindes ishuler, drypstenshuler, bjørnehule. vandreture i tatrabjergene (tag evt skilift op og gå rundt). Der er ca 8 km derfra en fantastisk vandretur i spændende (ikke for gangbesværede) terræn - en speciel oplevelse for børn - der ender ved et vandfald.
Selve turen op tager ca 1 time.

Campingpladsen i Trnov er fantastisk ren og ligger ned til søen hvor man også kan tage turbåden rundt - det bør man gøre. Man kan leje både, vandcykler mm på pladsen.

Landet er på trods af, at det er kommet med på euro - stadig meget billigt. Der er mange fantastiske restauranter, varehuse og spændende butikker.

Kan varmt anbefales

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.