Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Ljubljana

Her kan du bestille dit fly til Ljubljana. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Ljubljana.

Ljubljana lufthavn – Ljubljana Jose Pucnik Airport

Efter din flyrejse fra Danmark, ankommer du til Sloveniens hovedstad, Ljubljana, og dens internationale lufthavn, Ljubljana Jose Pucnik, der ligger ca. 27 km sydøst for byens centrum.

Transport til og fra Ljubljana lufthavn

Turen fra Ljubljanas lufthavn er forholdsvis kort, men derfor behøver du stadig transport til din videre destination:

Med bus
Du kan nemt tage en bus fra Ljubljanas lufthavn til byens centrum. Turen tager ca. 45 minutter. Du kan også tage en såkaldt shuttlebus, som er lidt hurtigere og kører dig til centrum på ca. 30 minutter.
Læs mere her

Med taxi
I Ljubljanas lufthavn holder taxierne altid klar hver gang et fly er landet. På den måde er du sikker på altid at kunne få en taxi. Turen til Ljubljanas centrum tager ca. 25 min. Du finder taxiholdepladsen lige foran terminalen.
Læs mere her

Kort om Ljubljana

Smal kanal i Ljubljana
Ljubljana er en ung by med en gennemsnitsalder på omkring 30. Men trods dens unge indbyggere, rummer byen et hav af historie og ikke mindst historiske bygningsværker, der spreder en intim og romantisk stemning overalt. Gennem byen snor den smukke Ljubljana flod sig med dens billedskønne små broer og i byens centrum finder du den gamle middelalderby, med dens skæve tage, brostensbelagte gader og et eventyrligt middelalderslot. Til trods for disse traditionelle elementer, er byen meget moderne.

Ljubljana har utrolig mange kulturelle events om året, der spænder fra anerkendte musicals til mere alternative tiltag. Her har du også god mulighed for at få stillet din shoppesult, og ikke mindst appetit, på de mange lokale restauranter. Fra Ljubljana kan du i øvrigt nemt køre til både skisportsområder i bjergene og til stranden ved middelhavet. Der er i sandhed noget for enhver smag i Sloveniens smukke hovedstad.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Ljubljana?

Hoteller i Ljubljana - kombinér dit fly med et godt centralt hotel i Ljubljana.
Rejser til Ljubljana - sammensæt din storbyferie efter dine behov.
Billeje i Ljubljana - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Ljubljana rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.