Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ljubljana

  • Fantastisk lille Slovenien

    (Bedømt af 2 personer)
    30.09.12: Ivan Loncarevic
    Fantastisk lille land med Alperne og Adriaterhavet, vælg at stå på ski om formoddagen, og svømme i Adriaterhavet om eftermiddagen. Lille land med kun 1.9 mill mennesker, meget smuk, billig ...
    Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Ljubljana

Pit stop i Lubljana
Rejsetips indsendt af:
Nicholai Nielsen
Svinninge
30. maj 2011

Pit stop i Lubljana

Mange danskere kører efterhånden til Kroatien på sommerferie. Vi er selv faldet for Kroatien, og har været her de sidste år, både med telt, og campingvogn.
Sidste år valgte vi dog, på baggrund af en artikel i Motor, at gøre holdt på vejen i Slovenien. I udkanten af Lubljana ligger Lubljana-Resort. Camping, hytter, og hotel. Det er ikke muligt at reservere plads, men der er altid mulighed for at finde en plads, idet de fleste gæster bruger pladsen som en pause, eller udgangspunkt for storbyferie i Lubljana. Det er naturligvis muligt at blive i længere tid, men det er ikke mit indtryk at mange gør det. Sammen med pladsen er et stort, udendørs badeland, som man har gratis adgang til som gæst.

Vi var der under den værste hedebølge, så det var meget populært hos hele familien. I weekenden er stedet også meget populært blandt de lokale, så der kan godt være mange mennesker. Prisniveauet er rimeligt, både for pladsleje og i resturant og snackbar. Sanitetsbygningen er ikke ny, men der er rent, og tingene fungerer. Det er muligt at nå pladsen på en lang dag, især hvis man kører uden påhæng, men ellers brug to dage, og tag så to-tre dages hvil på pladsen. Lubljana by er en meget spændende gammel by, og der er ikke langt at køre til de store seværdigheder, som Postojne grotterne som er et must see. God tur!

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Ljubljana

Hoteller i Ljubljana
Rejser til Ljubljana
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/roc-blanc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.