Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Spanien - ferieboliger med All inclusive

Her kan du se en liste over ferieboliger i Spanien med All inclusive.
Sådan gør du: Find din feriebolig fra listen - klik "Se mere og bestil her", så kan du læse meget mere om ferieboligen og bestille den.

Ferieboliger med All inclusive på Mallorca

Ferieboliger med All inclusive på Costa del Sol

 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet.
 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Torrequebrada

  Flot hotel med casino, Fortuna Nightclub, wellness samt gode restauranter. Hotellet er også perfekt til børnefamilier med miniklub og masser af aktiviteter for små og store Kun få km fra Torremolinos. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Spanien, Costa del Sol, Estepona

  Hotel Iberostar Costa del Sol

  Midt imellem Estepona og Puerto Banus ligger Hotel Iberostar Costa del Sol med 265 værelser direkte ved havet. Det er en en skøn oase, og perfekt for en skøn ferie for hele familien med masser af aktiviteter.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter.
 • Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.).
 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Polynesia

  På Holiday Polynesia føler I jer hensat til en Stillehavsø med fuglekvidder fra de store volierer, og restauranterne serverer retter fra Polynesien. I strandklubben er der ni temapools og utallige aktiviteter for både børn og voksne, som I bare må prøve. Mulighed for at tilkøbe All inclusive. Masser af sportsaktiviteter for små og store.
 • Spanien, Costa del Sol, Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Palace

  Holiday Palace ligger tæt ved stranden og har alt hvad der skal til for at gøre en ferie perfekt: strandklub med 9 swimmingpools, restauranter, barer, spacenter med fitnessrum, miniklub og aftenunderholdning.

Ferieboliger med All inclusive på Costa Brava

 • Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar - Santa Cristina

  Aparthotel Rosamar Garden Resort

  Hotel og lejlighedskompleks, ideelt til børnefamilier. Mange faciliteter, stor børneklub og kun få meter til centrum og stranden. I kan også benytte faciliteterne på de tre andre Rosamar-hoteller, som ligger inden for få meter.
 • Spanien, Costa Brava, Tossa de Mar

  Hotel Golden Bahia

  Et super familiehotel med masser af aktiviteter for hele familien, og hvor barn under 12 år er gratis. Der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar - Santa Cristina

  Aparthotel Costa Encantada

  Aparthotel Costa Encantada ligger fredeligt og smukt mellem hav og bjerge på en stor grund. Her er et hav af af faciliteter og aktiviteter for både små og store gæster.
 • Spanien, Costa Brava, Calella

  Hotel Fergus Espanya

  Pænt hotel, lige ved stranden i Calella og i gåafstand til centrum og de mere livlige områder af byen. I Calella er der i dag mange gode restauranter, tapas- og vinbarer. Her er mulighed for en super bade og oplevelsesferie.
 • Spanien, Costa Brava, Pineda del Mar

  Hotel Fergus Montemar

  Glimrende hotel tæt på stranden i Pineda de Mar og i gåafstand til nabobyen, det mere livlige Calella. Byerne er sammenhængende og her er der masser af muligheder for en god badeferie, udflugter på Costa Brava og gode og smagfulde spanske måltider.
 •  
  Spanien, Costa Brava, Santa Susanna

  Hotel Fergus Style Mar Mediterrania

  Hotel Fergus Style Mar Mediterrania er et lækkert hotel kun for voksne. Det ligger direkte på stranden i Santa Susanna og er perfekt til en afslappende og afstressende ferie.
 • Spanien, Costa Brava, Malgrat de Mar

  Hotel Fergus Maripins

  Dejligt hotel i Malgret de Mar. Nyd stranden og benyt hotellets gode faciliteter, og ikke mindst smag på de spanske delikatesser.
 • Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar - Santa Cristina

  Hotel Sun Village

  I Lloret de Mar er der en glimrende strand, gode forretninger og herfra er der rigtig gode udflugtsmuligheder. Her bor mange spaniere, og der er derfor mange restauranter med lokale retter i byen. Et godt sted til en god og varieret ferie. Mulighed for tilkøb af All inclusive.

Ferieboliger med All inclusive på Tenerife

 • Spanien, Tenerife, Playa las Americas - Costa Adeje

  Columbus

  Columbus ligger i hjertet af Playa de las Americas med de bedste badestrande, shoppingmuligheder, restauranter og nattelivet indenfor gåafstand. Hotellet er ideelt for såvel par som familier, her er masser af underholdning, og der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • Spanien, Tenerife, Playa las Americas - Costa Adeje

  Alexandre Hotel La Siesta

  Hotel La Siesta er et dejligt og helt nyrenoveret SPA-hotel med to opvarmede pools midt i Playa de las Americas. Hotellet er perfekt til familier med stor Magic Park til de små gæster. Herfra er der kun få meter til strandpromenaden, havet og butikker og restauranter. Masser af aktiviteter.
 • Spanien, Tenerife, Los Gigantes

  Hotel Blue Sea Lagos de Cesar

  Hotellet ligger perfekt, i hyggelige Puerto de Santiago ved Los Gigantes. Der er en god lille strand midt i byen med sort lavasand, og der er fra byen en betagende udsigt mod naboøen La Gomera, hvortil der er gode udflugtsmuligheder. Et skønt hotel for hele familien med masser af underholdning.
 • Spanien, Tenerife, Los Gigantes

  Hotel Be Live Experience Playa la Arena

  Kun få meter fra den sorte strand i Puerto Santiago og med en forrygende udsigt mod La Gomera er Hotel Be Live Playa la Arena en sand perle. Det er et All inclusive-hotel med masser af aktiviteter for store og små, hele hotellet er ude og inde fyldt med planter, og der ånder fred og ro. Voksen klub værelser med eksklusive faciliteter. Fremragende anmelder på tripadvisor.
 • Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  La Quinta Park Suites

  Hotellet er ideelt for par og ligger smukt med panoramaudsigt over havet og Puerto de la Cruz på det nordlige Tenerife med mulighed for skønne vandreture i Orotavdalen og i området Santa Ursula. Hotellet La Quinta Park Suites har et meget stort wellnessområde, en fredfyldt have og mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Puerto Resort

  Over Puerto de la Cruz og ikke langt fra den botaniske have ligger Hotel Blue Sea Puerto Resort. Puerto de la Cruz oser af charme og har masser af restauranter og butikker. Blue Sea Puerto Resort er en skøn oase til en familieferie i afslappende omgivelser med masser af aktiviteter og mulighed for All inclusive.
 • Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  Gran Hotel Turquesa Playa

  Lidt vest for Puerto de la Cruz i et nyere område, ligger Gran Hotel Turquesa Playa, et dejligt og børnevenligt hotel med mange faciliteter kun 100 m fra den sorte lavastrand Playa Jardin. Hotellet er også velegenet for par, og der er mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Hotel Blue Sea Interpalace
  Spanien, Tenerife, Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Interpalace

  Puerto de la Cruz er nok den ferieby på Tenerife, der har mest originalitet og charme med mange små spanske restauranter med lokale retter og friskfangende fisk. Hotellet ligger fredeligt i bydelen la Paz højt oppe over byen. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Spanien, Tenerife, Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Dream Noelia Sur

  Hotel Dream Noelia Sur er et dejligt hotel midt i hjertet af Playa de las Americas på Tenerifes sydkyst. Gode fiskerestauranter i Los Cristianos, fine strande et par minutters gang fra hotellet og fine butiksområder i gåafstand fra hotellet. Masser af aktiviteter og underholdning. Hotellet er kun for voksne over 18 år.
 • Spanien, Tenerife, Playa las Americas - Costa Adeje

  Hotel Be Live Experience La Nina

  Hotel Be Live La Nina der får fremragende anmeldelser på tripadvisor, ligger mellem Playa de las Americas og Caleta ved Tenerifes sydkyst. Få meter til lystbådehavn, strandpromenade og den dejlige strand. Hotellet er ideelt både til par og børnefamilier, hvad enten I ønsker ren afslapning, sportsaktiviter, gastronomi eller natteliv.
Denne side er udskrevet d. 4. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.