Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Cadiz

Cadiz, menes at være en af de ældste byer i verden og ligger spanske Andalusien. Byen er flankeret af Atlanterhavet og Middelhavet. Cadiz er en af Spaniens bedst bevarede hemmeligheder. Den er fuld af charme, maurisk arkitektur, majestætiske katedraler og labyrintiske gamle gader.

Største seværdigheder

Katedralen i Cadiz

Cadiz’ vartegn er uden tvivl katedralen fra det 18. århundrede. Katedralen blev opført for guldpenge fra Den Nye Verden og er en arkitektonisk perle kendt i hele Spanien for sin pragt. Pladsen udenfor har mange hyggelige fortovscaféer.

Oratorio de Santa Cruz

Kirken Oratorio de Santa Cruz er næsten lige så berømt som katedralen. Santa Cruz ligger i kvarteret Barrio del Populo og har adskillige malerier og vægmalerier af en af Spaniens mest berømte kunstnere, Francisco Goya.

En slentretur gennem Cadiz

En vandretur gennem Cadiz afslører et svimlende antal arkitektoniske perler. Cadiz er fyldt med katedraler, monumenter og slotte i alle stilarter fra gotik til barok og maurisk.

Mange bygninger blev også bygget i mudejarstil, der illustrerer et unik og karakteristisk ægteskab mellem arabiske og spanske elementer. Et eksempel på den arabiske indflydelse på arkitekturen i Cadiz er teatret Gran Teatro Falla, som er konstrueret i pink mursten med buer i mudejarstil.

Sevilla

Ca. 100 km fra Cadiz ligger Sevilla. Sevilla er Andalusiens hovedstad og ligger på bredden ad den mægtige Guadalquivir, en af Spaniens længste floder. Sevilla er en fortryllende by med grønne parker, mosaikbelagte promenader, snoede middelaldergader og store torve foret med spektakulære bygninger med velduftende appelsintræer.

Sevillas historie går 2000 år tilbage og det ses i den blændende vifte af bygninger fra romerske ruiner og mauriske minareter til storslåede barokke paladser, renæssance– og gotiske kirker samt mere futuristisk nybyggeri.

Havn

Havn
Krydstogtterminalen i Cadiz ca. 5 minutters gang fra byens centrum.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovenien/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.