Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Andalusien

 • Andalusiens hvide landsbyer

  (Bedømt af 58 personer)
  Det kan være svært at forstå. Men de hvidvaskede landsbyer, pueblo blancos, få kilometer bag Costa del Sol er faktisk ikke overrendte - tværtimod. De er blændende arkitektoniske perler i overvældende bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • 1001 i Andalusien

  (Bedømt af 11 personer)
  Spaniens sydligste provins rummer en perlerække af skønne oplevelser for alle sanser: Gudesmukke byer og dramatiske fæstninger, eminente museer, udfordrende vandring, mad og vin i verdensklasse, lækre strande med solgaranti, fornuftige priser på alt ...
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Andalusien

  (Bedømt af 3 personer)
  22.03.12: Ulla Gehrt
  Vi legede en bil og kørte fra Sevilla, hvor vi havde set den flotte katedral, gået ned af den hyggelige gågade og langs floden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Andalusien

Vis kort

Malaga - Et fremragende valg til storbyferien

Jan Lockhart

Malaga er et stærkt undervurderet alternativ til de mere kendte storbyer, når det handler om eksempelvis en forlænget weekend. Byen har i løbet af de seneste 10 år gennemgået en utrolig forandring fra ret beskidt havneby til et mekka for livsnydelse.

Den gamle bydel med sine mange butikker, barer og restauranter, indbyder til mange timers behageligt tidsfordriv, og som afveksling kan en slentretur langs kajen på byens moderne, men meget flotte havn anbefales. Endvidere er der anlagt en fin sandstrand blot få hundrede meter fra centrum, så man har faktisk mulighed for at holde storby-og badeferie på samme tid. Samtidig er Malaga en af Europas sydligst beliggende storbyer, hvilket giver store chancer for sol og varme, selv om vinteren.

Tip i tippet

Nyd en drink på Antonio Banderas egen bar midt på havnepromenaden. Fantastisk indretning og stemning til fornuftige priser.

Periode

Hele året.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.