Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Andalusien

 • Andalusiens hvide landsbyer

  (Bedømt af 58 personer)
  Det kan være svært at forstå. Men de hvidvaskede landsbyer, pueblo blancos, få kilometer bag Costa del Sol er faktisk ikke overrendte - tværtimod. De er blændende arkitektoniske perler i overvældende bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • 1001 i Andalusien

  (Bedømt af 11 personer)
  Spaniens sydligste provins rummer en perlerække af skønne oplevelser for alle sanser: Gudesmukke byer og dramatiske fæstninger, eminente museer, udfordrende vandring, mad og vin i verdensklasse, lækre strande med solgaranti, fornuftige priser på alt ...
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Andalusien

  (Bedømt af 3 personer)
  22.03.12: Ulla Gehrt
  Vi legede en bil og kørte fra Sevilla, hvor vi havde set den flotte katedral, gået ned af den hyggelige gågade og langs floden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Andalusien

Tujaerne er klippet som perfekte søjler omkring bassinet
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Rygaard
3390 Hundested
12. feb. 2009

Paradisets have i Cordoba

Vidunderlige træer, gyldne appelsiner, vand der rislede og sprudlede i haveanlæget ved den gamle fæstning, Alcásar, var sammen med den gamle moské, Metzquitsa'en, rammen om en vidunderlig dag i Cordoba.
Columbus anmoder om rejsepenge
Columbus anmoder om rejsepenge

Solskinsdag i Cordoba

Vi var på tur i Sydspanien tidligt i februar. Det har vi været før på samme årstid og haft sol og varme den ene dag efter den anden. Men vi blev belært om, at det også kan være hundekoldt, kan storme og kan regne. Ja, mon ikke. Men på vores anden dag i Cordoba strålede solen pludselig. Det gode vejr opfordrede til en tur i haven ved Alcásar'en - den gamle fæstning. Haven er på 10 tønder land, et eventyr af bassiner, damme, springvand, der plasker, kæmpetujaer, der er klippet og står som perfekte søjler. Appelsintræerne hænger fulde af gyldne frugter. Hvis man vil hilse på Christoffer Columbus er der også mulighed for det. Han står pænt skoleret foran Ferdinabd den Anden af Aragonien og dronning Isabella og foreslår, at de skal bekoste hans ekspedition, så han kan komme ud og finde en anden vej til Indien. Det blev jo altså til Amerika.

Seværdigheder
Haver
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Andalusien

Hoteller i Andalusien
Rejser til Andalusien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.