Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Andalusien

 • Andalusiens hvide landsbyer

  (Bedømt af 58 personer)
  Det kan være svært at forstå. Men de hvidvaskede landsbyer, pueblo blancos, få kilometer bag Costa del Sol er faktisk ikke overrendte - tværtimod. De er blændende arkitektoniske perler i overvældende bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • 1001 i Andalusien

  (Bedømt af 11 personer)
  Spaniens sydligste provins rummer en perlerække af skønne oplevelser for alle sanser: Gudesmukke byer og dramatiske fæstninger, eminente museer, udfordrende vandring, mad og vin i verdensklasse, lækre strande med solgaranti, fornuftige priser på alt ...
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Andalusien

  (Bedømt af 3 personer)
  22.03.12: Ulla Gehrt
  Vi legede en bil og kørte fra Sevilla, hvor vi havde set den flotte katedral, gået ned af den hyggelige gågade og langs floden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Andalusien

Ronda en seværdig by
Rejsetips indsendt af:
Lars Bjerrisgaard
Vejle
21. jan. 2009

Ronda en seværdig by

Hvis man skal til Andalusien og se Malaga, Granada og Alhambra, så er det bestemt også køre- /togturen værd, at slå et smut forbi byen Ronda, og spise tapas på baren San Francisco.

Et besøg i en dejlig by

Efter et godt overstået besøg i byen Granada, og herunder et syn på det beundringsværdige byggeri Alhambra, blev vi enige om at køre en tur til den knap så velkendte by Ronda, og det blev vi glade for.

Ca. 180 km. stik vest for Granada ligger bjergbyen Ronda. Ronda er mest kendt for at besidde verdens første tyrefægte arena, men er bestemt også en flot by bare at slentre i. Beliggenheden i bjergene giver nogle utrolige udsigter både om dagen og om aftenen, og der er nogle gode steder, at få sig både en kulturel, men også en kulinarisk oplevelse. Vi spiste på baren/restauranten San Francisco, hvor vi fik gode tapas, og en rar og venlig betjening.

Alt i alt et interessant rejsemål, som bør opleves på en tur til Andalusien.

Seværdigheder
Bjergbyer

Kommentarer til rejsetips om Andalusien

Ronda

18/11 2010 Ib Borg
Ronda er bestemt et besøg værd, og ikke mindst den gamle tyrefægter arena. Den er IKKE som nævnt i den forrige artikkel, verdens ældste tyrefægter arena, den ligger i Peru, men Spaniens ældste, med sine 225 år på bagen. Der er et stort musæum tilknytter, et kæmpe bibliotek, en våbenudstilling, og ikke mindst en klassisk spansk rideskole. mvh Ib Borg

Bus er også en mulighed

18/03 2009 Preben Pedersen
Vi kan også tilslutte os, at Ronda er en vidunderlig by og har en tilsvarende beliggenhed. Vi kørte med den off. bus og det er bestem også en god oplevelse. mvh.

Ronda

22/01 2009 Fritze Lundstrøm
Ronda er en vidunderlig by og hvis du har mulighed for at overnatte idet smukke Parador, er oplevelsen sublim. HvIs I ønsker jeg skal skrive mere er I velkommen til at kontakte mig. Venlig hilsen Fritze Lundstrøm
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Andalusien

Hoteller i Andalusien
Rejser til Andalusien
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.