Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Andalusien

 • Andalusiens hvide landsbyer

  (Bedømt af 60 personer)
  Det kan være svært at forstå. Men de hvidvaskede landsbyer, pueblo blancos, få kilometer bag Costa del Sol er faktisk ikke overrendte - tværtimod. De er blændende arkitektoniske perler i overvældende bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • 1001 i Andalusien

  (Bedømt af 11 personer)
  Spaniens sydligste provins rummer en perlerække af skønne oplevelser for alle sanser: Gudesmukke byer og dramatiske fæstninger, eminente museer, udfordrende vandring, mad og vin i verdensklasse, lækre strande med solgaranti, fornuftige priser på alt ...
  Se hele rejsetippet
 • En andalusisk odyssé - en rundrejse i Sydspanien

  (Bedømt af 16 personer)
  Andalusien er en region i Sydspanien, der hvert år besøges af mange tusinde turister fra Danmark og det øvrige norden.

  For de fleste rejsende er Andalusien et oplagt sted at tage på ferie hvis man vil slippe for den hjemlige vinterkulde, men man gør sig selv en bjørnetjeneste ved kun at ligge ved stranden, for Andalusien har en rig kultur, som den rejsende bestemt ikke bør snyde sig selv for at opleve.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Andalusien

Rejsetips indsendt af:
Ulla Gehrt
Roskilde
22. marts 2012

Rundrejse i Andalusien

Vi legede en bil og kørte fra Sevilla, hvor vi havde set den flotte katedral, gået ned af den hyggelige gågade og langs floden.
Byen har mange konditorier og flotte tøjbutikker og er man der i påsken er der en masse religiøse optog og fester pga. højtiden. Så kørte vi til Alhambra i Granada, som er et fascinerende sted at gå rundt. Derefter kørte vi gennem bjergene ud til vandet ved Marbella og nød solen, vandet og de små boder ved stranden. Derefter kørte vi til Gibraltar, hvor vi havde en flot dag på bjerget med aberne og gå i grotter og nede ved det yderste punkt at vende. Vi boede i La Linea (den sidste spanske by inden Gibraltar), og det var ret kedeligt, så der ville jeg nok gå efter at finde et mere spændende sted på Gibraltar for en nat eller to næste gang. Så gik turen tilbage til Sevilla. Turen kan gøres på en 5-6 dage, men mere tid vil selvfølgelig give flere muligheder for afstikkere undervejs og at køre på de små veje mellem byerne og se de lokale områder.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Andalusien

Hoteller i Andalusien
Rejser til Andalusien
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.