Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Andalusien

 • Andalusiens hvide landsbyer

  (Bedømt af 58 personer)
  Det kan være svært at forstå. Men de hvidvaskede landsbyer, pueblo blancos, få kilometer bag Costa del Sol er faktisk ikke overrendte - tværtimod. De er blændende arkitektoniske perler i overvældende bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • 1001 i Andalusien

  (Bedømt af 11 personer)
  Spaniens sydligste provins rummer en perlerække af skønne oplevelser for alle sanser: Gudesmukke byer og dramatiske fæstninger, eminente museer, udfordrende vandring, mad og vin i verdensklasse, lækre strande med solgaranti, fornuftige priser på alt ...
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Andalusien

  (Bedømt af 3 personer)
  22.03.12: Ulla Gehrt
  Vi legede en bil og kørte fra Sevilla, hvor vi havde set den flotte katedral, gået ned af den hyggelige gågade og langs floden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Andalusien

Strålende oplevelse i Andalusien
Rejsetips indsendt af:
Simon Mikkelsen
6240 Løgumkloster
4. april 2011

Strålende oplevelse i Andalusien

Vi var en uge i Andalusien, 25 km fra Malaga fra den 26.3 til 2/4. Vi boede på Hotel Fuengirola Beach, hvilket var en positiv oplevelse.
Personalet var særdeles høflige og hjælpsomme. Der var pool til voksene og et til børn. Der var livredder på fra kl. 10 til kl.18.00 hver dag. Så de der havde børn med kunne virkelig slappe af og nyde det dejlige vejr. Vi havde lejet en bil hjemmefra og det fungerede helt perfekt. Vi besøgte Picasso-museet i Malaga, og det var mageløst stor og flotte billeder.

En anden dag besøgte vi Ronda , en rigtig gammel by , der indeholdt hele den sydspanske kultur. Vi så den gamle bro over kløften og vi var inde og se tyrefægterarenenaen, der stadig er eftertragtet sted for tyrefægtere at optræde der. Den tredie tur gik til Gibraltar, hvilket var en oplevelse i sig selv, at opleve engelske tilstande med Bodyer i gadekryds og skolebørn i skoleuniform.

Om aftenen var vi ude at spise. Det bedste sted vi spiste var på Restarante Beasol, som ligger lidt tilbage fra stranpromenaden, et andet godt sted at spise er ned ved lystbådehavnen, hvor der er mange restaurenter. Men Ku-dam tysk inspireret, spiste man også særdeles og til rimelige priser.

Vi havde en utrolig dejlig uge, dog var der et problem, som skal løses. Vi leje også en gps og indtastede hotellets adresse.Avda de la Encarntion, hvilket gps ikke kunne finde, så vi kørte en del rundt og ledte efter et hvidt hotel, som i virkeligheden var rødt. Vejen hedder ikke Avda men Avenida, hvilket I bør rette i jeres kontrakter.

Venlig hilsen
Jytte og Simon Mikkelsen
Løgumkloster
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Andalusien

Hoteller i Andalusien
Rejser til Andalusien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.