Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: København - Malaga - Mijas
 • Dag 2: Mijas
 • Dag 3: Malaga - byrundtur
 • Dag 4: Mijas (ekstraudflugt til Granada/Alhambra)
 • Dag 5: Mijas (ekstraudflugt til Cordoba)
 • Dag 6: Mijas - Ronda
 • Dag 7: Mijas (ekstraudflugt til Gibraltar)
 • Dag 8: Mijas eller Vandretur på Kongestien Caminito del Ray (kun 25. april)
 • Dag 9: Mijas - Malaga - København
 • Prisinfo
 • Hotelinfo

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Mijas, Malaga, Andalusien!

9 dages rejse med dansk rejseleder

Afslappet ferierejse til skønne Andalusien med base i den hyggelige bjerglandsby Mijas. Mijas ligger på bjergskråningerne med smuk udsigt over Middelhavet. Vi har inkluderet halvpension med vin samt spændende udflugter i Mijas, Malaga og Ronda. På rejsen den 25. april har vi inkluderet en vandretur på den berømte Kongesti - Caminito del Rey.
Fra 6.750 kr.

pr. person i dobbeltværelse for rundrejse m. dansk rejseleder, fly, transport, hoteller, nævnte udflugter og måltider iflg. program.

Dag 1
Dag 1

København - Malaga - Mijas

Efter ca. 4 timers flyvetur ankommer vi til Malaga, hvorfra rejsen tager sin begyndelse.

På denne rejse bor vi i den hyggelige landsby Mijas, som er en af Andalusiens klassiske hvide landsbyer – pueblos blancos. Byen ligger tilbagetrukket i bjergene – væk fra de mere turistede strandområder – og her er en skøn udsigt over Middelhavet, lidt tilbagetrukket oppe i bjergene. Her er et hyggeligt lokalliv med et væld af små cafeer, restauranter og butikker og rig mulighed for vandreture i naturen. På vores behagelige hotel er der god plads i de mange fællesområder, både indendørs og ved poolen udendørs.

På rejsen den 3. september lander vi i Malaga midt på dagen og tager på byvandring i Mijas om eftermiddagen. Programmet for den øvrige del af rejsen er også fremrykket med en dag, og hjemrejsen er på dag 8.

Aftensmad på hotellet er inkluderet

Dag 2
Dag 2

Mijas

Formiddagen er i dag afsat til at udforske vores egen hyggelige landsby Mijas, hvor rejselederen laver en byvandring. Er benene friske, anbefaler vi en længere vandretur nord for byen. Der er flere gode vandreruter i bjergene med en spektakulær udsigt lige oven for byen.

Morgenmad og aftensmad på hotellet er inkluderet

Dag 3
Dag 3

Malaga - byrundtur

I dag kører vi til Malaga by, der er en fantastisk spændende havneby med masser af kulturtilbud, kunstmuseer, kulturhistorie og en typisk andalusisk stemning med citrusduftende pladser og hyggelige cafeer. I Malaga lever det traditionelle side om side med det moderne og internationale, og både spaniere og europæere samles om at forny og genskabe Andalusiens tidligere storhed.

På vores byvandring kommer vi både til den gamle bydel, hvor vi blandt andet hører om Malagas mest berømte bysbarn Pablo Picasso. Vi besøger også et par af byens meget flotte kirker og historiske cafeer, inden vi fortsætter byens mest berømte vartegn – den mauriske fæstning Alcazaba, der tårner sig op over byen og har gjort det i tusinde år.

Der bliver også lidt tid i byen på egen hånd – måske den skal bruges på at besøge Picassomuseet, gøre lidt indkøb, eller bare sidde på en cafe og lade livet passere forbi med en kop kaffe eller måske en sød Malagavin i glasset. Om eftermiddagen er vi igen tilbage i vores hyggelige Mijas.

Entre til Alcazaba er inkluderet. - evt. øvrige entreer er for egen regning.

Morgenmad og aftensmad på hotellet er inkluderet

Dag 4
Dag 4

Mijas (ekstraudflugt til Granada/Alhambra)

Dagen kan nydes på egen hånd i Mijas, eller du kan tage med på vores ekstraudflugt med rejselederen til Granada og Alhambra (bestilles hjemmefra).
VI kører til Granada efter morgenmaden, hvor dagen er sat af til oplevelser i denne spændende by.

De mauriske konger besatte i starten af 700-tallet den iberiske halvø, og på kun otte år havde de underlagt sig området fra Sydspanien til Barcelona. I løbet af de næste 800 år pressede de kristne konger nordfra og fik langsomt tilbageerobret halvøen. Granada var i 1492 den sidste højborg, hvorfra de mauriske konger regerede deres store rige.

Alhambra er Granadas vartegn smukt beliggende på et plateau lidt uden for selve byen. Alhambra er et citadel og en paladsby opført i 1200- og 1300-tallet under maurerne og et af de prægtigste mauriske bygningskomplekser i hele Spanien.

Morgenmad og aftensmad på hotellet er inkluderet

Dag 5
Dag 5

Mijas (ekstraudflugt til Cordoba)

Dagen kan nydes på egen hånd i Mijas, eller du kan tage med på vores ekstraudflugt med rejselederen til Córdoba (bestilles hjemmefra)

På dagens udflugt kører vi godt 200 km ind i Andalusiens bagland til storbyen Córdoba. Byem blev i år 711 erobret af araberne, og det blev startskuddet til byens storhedstid – Córdoba blev i 800- og 900-tallet anset for at være den vestlige verdens centrum hvad angår kunst og videnskaben.

Ved ankomsten til Córdoba bliver vi mødt af vores lokale byguide, der tager os med på en opdagelse i den charmerende gamle bymidte. Vi skal blandt andet fare vild i de smalle gyder i Córdobas jødiske kvarter La Juderia og besøge synagogen. Vi besøger naturligvis også Córdobas allerstørste seværdighed La Mezquita, den store moské, som er et af hovedværkerne inden for den islamiske arkitektur.

Både La Mezquita og Córdobas gamle bydel er optagets på UNESCOs verdensarvsliste, og efter vores rundvisning bliver der tid til at udforske de hyggelig gader og stræder på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel i Mijas.

Morgenmad og aftensmad på hotellet i Mijas er inkluderet

Dag 6
Dag 6

Mijas - Ronda

Efter morgenmaden kører vi til byen Ronda, der ligger på et plateau i Rondabjergene vest for Malaga. Rondas gamle bymidte er placeret på kanten af en dyb kløft med et fald på op til 100 meter, og den lodrette klippevæg har virket som et naturligt forsvarsværk for byen og dermed gjort Ronda stort set uindtagelig. Rondas gamle bydel er forbundet med den nyere del af byen henover kløften med den imponerende bro Puente Nuevo.

Ronda er også byen hvor Spaniens ældste tyrefægterarena ligger. Vi tager os tid til at gå en god tur i byen og finde frokost på egen hånd, inden vi kører tilbage Mijas, hvor resten af dagen kan nydes ved hotellets pool, med boglæsning i de hyggelige fællesarealer eller udforskning af Mijas landsby.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 7
Dag 7

Mijas (ekstraudflugt til Gibraltar)

Dagen er til fri disposition. Vi mødes om aftenen igen til fælles Tapas-crawl.

Du kan også tage med på ekstraudlflugt til Gibraltar (bestilles hjemmefra).

Vi kører langs sydkysten til den engelske koloni Gibraltar på sydspidsen af den Iberiske Halvø. Vi besøger ’the Rock’, hvor en stor koloni af Gibraltaraber holder til i naturreservatet Upper Rock Nature Reserve i 400 meters højde. Kolonien er de eneste vildtlevende i Europa, og legenden siger, at så længe aberne holder til her, vil briterne regere over Gibraltar. Vi besøger også Gibraltar by, inden turen går hjemover til Mijas.

Morgenmad og tapasmiddag inkluderet.

Dag 8
Dag 8

Mijas eller Vandretur på Kongestien Caminito del Ray (kun 25. april)

Dagen er til fri disposition og kan nydes i Mijas by med en bog ved poolen eller hvad med til at tage en tur ned til kysten?

På rejsen den 25. april - 3. maj har vi inkluderet en vandretur på den berømte vandresti Caminito del Rey, også kaldet Kongestien. Den 7,7 km lange vandresti er en af de mest spektakulære vandreruter i hele Andalusien. Visse steder hæfter gangbroen direkte på den lodrette klippevæg, og det suger godt i maven, når man kigger ned. Oven over kredser gribbene, og for neden bruser floden - der venter med andre ord naturoplevelser af højeste klasse. Vandreruten åbnede igen for et par år siden efter omfattende restaurering og er i dag et meget eftertragtet udflugtsmål. Udflugten er inklusiv frokost.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 9
Dag 9

Mijas - Malaga - København

Vi tjekker ud fra hotellet og kører til Malaga lufthavn, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

Morgenmad er inkluderet

Prisinfo
Prisinfo
Prisen inkluderer:
Dansk rejseleder
Flyrejse København - Malaga t/r inkl. bagage
Kendte skatter og afgifter
Godt, 4-stjernet turistklassehotel i Mijas i delt dbl. vær.
Byvandring i Mijas
Guidet byrundtur i Malaga
Bustur og udflugt til Ronda
8 x morgenmad på hotellet
7 x aftensmad på hotellet inkl. 1 glas vin hver aften
Tapas-crawl afskedsmiddag sidste aften

Prisen inkluderer ikke:
Ekspeditions- og rådgivningsgebyr pr ordre kr. 125
Måltider udover de nævnte
Drikkevarer udover nævnte
Indenrigsfly i Danmark
Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
Drikkepenge og personlige udgifter
Øvrigt der ikke nævnt under "Rundrejsen inkluderer"

Tillæg:
Tillæg for garanteret havudsigt fra værelset (pr. person i dbl. vær) kr. 490
Tillæg for enkeltværelse kr. 890
Tillæg for enkeltværelse med garanteret havudsigt kr. 1.870
Ekstraudflugt til Granada m. Alhambra* kr. 590
Ekstraudflugt til Cordoba* kr. 590
Ekstraudflugt til Gibraltar* kr. 390
*Ekstraudflugterne gennemføres ved minimum 15 deltagere.Hotelinfo
Hotelinfo
Om hotellet
TRH Mijas er smukt beliggende i landsbyen Mijas’ bjerge et par kilometer inde i landet med en fantastisk udsigt over middelhavskysten. Værelserne er pæne og funktionelle med toilet/bad, aircondition. Mange værelser har delvis udsigt til kysten og havet, og hotellet har desuden mange hyggelige og velfungerende fællesarelaer - både inde og ude - hvor man fx kan sidde og læse en bog med en kop kaffe fra baren. Restauranten serverer hver dag morgenmad og aftensmad, og på vores ture har vi inkluderet et glas vin til middagen til vores gæster. 

Mijas, Malaga, Andalusien!

4.-12. april 2018: 6.750 kr.
25. april - 3. maj 2018: 7.990 kr.
23.-31. maj 2018: 7.490 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for rundrejse m. dansk rejseleder, fly, transport, hoteller, nævnte udflugter og måltider iflg. program.

Antal deltagere: Rejsen gennemføres med minimum 18 deltagere.

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 


 Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.