Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

På katamarantur
Rejsetips indsendt af:
Anita
Espergærde
15. juli 2010

Afslapning på havet ved Barcelona

Tag væk fra storbyens larm og nyd 1½ time med sol og havduft på en skøn katamaran.
Musik ombord på katamaranen
Musik ombord på katamaranen

En tur med katamaranbåd i Barcelona

Min datter og jeg er netop kommet hjem fra en skøn tur i Barcelona. Vi havde 4 dejlige dage med en masse kulturelle input, shopping og ikke mindst skønt vejr.

Vores første dag tog med en turistbus rundt i byen, hvor vi bl.a. besøgte Park Guell og La Sagrada Familia. En fantastisk nem måde at blive transporteret rundt i byen. Man køber blot en heldags billet, hvor man kan hoppe af og på bussen, som det nu passer.

Dag to var vi rundt i byen og shoppe, nyde tapas på de hyggelige tapasrestauranter, som man finder alle steder i byen. Det kan virkelig anbefales - men gå uden om tapasrestauranterne på Ramblaen - der findes betydeligt bedre tapas andre steder i byen.

Dag 3 var vores fødder godt ømme og trætte, hvorfor vi besluttede at tage en tur ud med en katamanbåd nede i havnen. Og det blev bare en skøn oplevelse. En perfekt måde at få et pusterum fra den varme storby.

Turen tager 1½ time - og ombord kan du ligge og nyde solen sammen med en flaske kold champagne eller sangria. Ombord var der også live musik fra en underholdende saxofonist - som lige sørgede for at gi' den rette stemning. Vi nød turen i fulde drag, og den kan varmt anbefales. Prisen er 15 euro pr. person.

Rigtig god tur til Barcelona.

Kommentarer til rejsetips om Barcelona

mange tak

14/09 2010 Maggi ahlander
Rejser på torsdag og mange tak for gode tips! Hilsen

Lækker afslapning

22/07 2010 Simone
Har selv prøvet denne tur med katamaranbåden, og det var en skøn tur.. En kold flaske hvidvin og solskin på dækket, en dejlig afslapning med god musik:)

Tak for rigtig god info

19/07 2010 Christian
Hej igen Anita. Tak for super hurtig og god feedback. Jeg tror, jeg vil prøve at finde Lonja de Tapas - måske det også kan blive en af vores favoritter:)Jeg har faktisk været i Barceona for mange år siden, hvor jeg var i Sagrada Familia. Her var jeg også inde i kirken. Jeg giver dig ret i, at det er meget specielt, at gå rundt i en kirke, der stadig bliver bygget. Det føles lidt som at gå rundt på en stor byggeplads - hvilket man jo egentlig også gør. Da jeg var der, kunne man heldigvis bevæge sig rundt en hel del, og komme op at se spirrene. Men selvom jeg har set det gør, skal jeg alligevel en tur forbi igen. Jeg tror dog, jeg følger dit råd, og nyder udsigten udefra. Hilsen Christian

Transport fra lufthavnen

18/07 2010 Anita
Hej Harald, det er nemt at komme fra lufthavnen. Der går en lufthavnsbus lige uden for lufthavnsbygningen. Det koster 5 euro at komme ind til centrum af byen. Rigtig god tur. Hilsen Anita

Transport

18/07 2010 Harald
Hej Anita Tak for nogle gode tips, det hjælper at kende nogle gode spisesteder. Skal selv til Barcalona senere på året, med nogle venner. Hvordan kan det bedst betales sig at komme fra lufthavn og til centrum. Mvh Harald

En lækker tapasrestaurant

17/07 2010 Anita
Hej Christian, I området omkring Barri Gotic finder du rigtig mange dejlige tapasrestauranter. Vi fik anbefalet Restaurant Lonja de Tapas af en lokal. Og det blev en af vores farvoritter. Fantastisk sted at spise. Det er en rigtig god idé at bestille bord! http://www.bcnrestaurantes.com/eng/barcelona.asp?restaurante=lonja-de-tapas Vi fik af en ældre spanier anbefalet en anden fantastisk restaurant, hvor de også serverer seafood, her bestilte vi Paella - og det smagte fantastisk. Umiddelbart ser restauranten lidt kedelig ud udefra - men tag ikke fejl. Det er her spanierne kommer, når de skal have god mad. Restaurant El Rey Dee La Gamba www.elreydelagamba.com Og lige et sidste tips som dog ikke handler om mad. Hvis I påtænker at tage forbi La Sagrada Familia, så brug ikke penge på at komme ind i kirken. Vi betalte 12 euro pr. person for at komme ind. Og inde i kirken var der afspærret, så man kun kunne komme ganske lidt rundt og se. Der var en vild larm fra gravemaskiner mv. som var i gang med at restaurere kirken. Tag billederne ude fra og brug i stedet tiden i Park Güell - den er klart et besøg værd. Endnu engang rigtig god tur. Hilsen Anita

Tapas

17/07 2010 Christian
Hej AnitaTak for nogle rigtig gode tips. Jeg skal selv snart til Barcelona og ville høre, om du kan anbefale en eller to gode tapas-restauranter? Hilsen Christian
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.