Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

At spise i Barcelona
Rejsetips indsendt af:
København S
7. sept. 2010

At spise i Barcelona

Bodega Sepúlveda i Barcelona gemmer sig på en trafikeret vej under et stort Coca-Cola-skilt. Men lad dig ikke skræmme af stedets ydre, for inden for er stemningen og maden uovertruffen. Og hvis man er småsulten og tørstig, så er stedet det bedste i Barcelona!

En af de geniale ting ved Bodega Sepúlveda er, at det ligger i gåafstand fra La Rambla og Barri Gotic-området, samtidig med at det er langt nok væk fra de to områder til ikke at være fyldt med turister, sangria og gademusikanter. I stedet bliver du mødt af glade og højttalende lokale, som gerne fortæller dig, hvad du bør bestille. Prøv blodpølsen, den lokale skinke eller ansjoser, mens du skyller dagens strand- eller shoppingtur ned med et koldt glas hvidvin.

På Bodega Sepúlveda oplever du det originale Barcelona, og der er gode chancer for, at du ender med at sidde der til sent ud på aftenen, mens du snacker og snakker videre med de hjertevarme lokale gæster.

Læs mere: http://www.bodegasepulveda.net/en/inicio.html

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.