Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Både badeferie og storbyoplevelser
Rejsetips indsendt af:
Lotte Spanggaard
Frederiksberg/København
15. juli 2011

Både badeferie og storbyoplevelser

Vi er en familie på 4, der virkelig trængte til ferie - sol og strand, men også oplevelser. Da ungerne på 5 og 11 begge spiller fodbold trak Barcelona og Camp Nou en del - men selvfølgelig længtes de mest efter pool, strand og godt hotel.
Vi fløj med Span Air og havde gennem FDM travel fundet et rigtig dejligt hotel i Santa Susanna, som ligger ca 60 km fra Barcelona. Vi landede efter en dejlig flyvetur, hoppede på toget op af kysten, hvor hvide sandstrande og havet ligger og glimter. Den ene af vores skønne unger blev træt i toget, da vi havde været oppe kl 03.30 - så er det godt man har storesøster :-) (jf billede). Da vi stod af i Santa Susanna lå vores hotel Caprici Verd lige over for - til en utrolig overkommelig pris for os 4. Hotellet har 4 stjerner. Santa Susanna er en dejlig ferieby uden dunkende rytmer og barer. Byen var enormt hyggelig og familievenlig med et lille tivoli, hvor børnene kunne slå sig løs nogle aftener. Alt på hotellet var rent og servicen god og maden på hotellet (vi havde valgt halv pension) var utrolig lækker!). Skøn strand lidt derfra.
Et besøg på Camp Nou er fantastisk
Et besøg på Camp Nou er fantastisk

Barcelona

Efter 9 dages afslapning ved kysten og fuld nydelse af det dejlige vejr og ingen myg og insekter ventede Barcelona i 4 dage. Vi tog toget ind igen, vi havde booket det fedeste hotel i Barcelona - igen til en yderst overkommelig pris. Novotel nær Glories station - tæt på centrum. Dejligt hotel med pool og lounge på 19 etage, så man kunne se ud over hele byen! FOR FEDT!

Men ungerne blev derudover vilde med storbyen (vi voksne havde været der før), Camp Nou, Parc Güell, Sagrada Familia, Ramblaen og Mont Juic og det olympiske anlæg, Place Espanya med minder fra verdensudstillingen i 1929- fantastisk by! Vi gik alle i mange timer om dagen, men når der var så meget at se på, var et bare skønt - selv for den lille på 5. Alt i alt en fantastisk ferie med en god kombination for både børn og voksne!
Her har Messi og Villa gået :-)
Her har Messi og Villa gået :-)

Kommentarer til rejsetippet om Barcelona

Fedt

21/07 2011 Lotte Spanggaard
Det var skønt
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.