Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

View over stranden
Rejsetips indsendt af:
Anitta Petersen
Hårlev
16. sept. 2009

Barcelona, 2 mødre og deres teenage piger

Tøsetur til Barcelona 4 til 10. september 2009, det kan varmt anbefales.
Underholdning i metroen
Underholdning i metroen

Nemt at finde rundt i metroen - også for piger ;-)

Min rejse buddy Anette havde hjemmefra sat sig grundigt ind i metro systemet og havde printet et oversigtskort over denne. Derpå havde hun afmærket de seværdigheder vi skulle se, og derfor var det a "peace of cake" at finde rundt i metroen.

Vi kan anbefale at købe en 10 turs billet den koster 7.90 Euro og behøver ikke at blive brugt samme dag.

Driver liv på stranden

Det er nok de færreste som ved hvor flot stranden er i Barcelona. Virkelig dejlig sandstand som bliver revet og rengjort hver dag. Livredderne holder øje og advarselssystemer via højtalere hvis der er skift i badeforholdene.

Vi tog metroen dertil og derfra skulle vi gå 5 minutter, vi valgte at gå ned ved Hotel Art (nok det dyreste og flotteste hotel i Barcelona) men stranden er til offentlig benyttelse og der er liggestole med parasol som koster 5 euro per dag.

Besøg i et kæmpe indkøbscenter

Fields og Fisketorvet kan godt pakke sammen.

Vi tog til et center som hedder La' Maqunista som ligger i nærheden af metro stationen "Sant Andreu". Vi var der i alt 3 gange på vores 6 dags tur fordi vores 15 årige piger slet ikke kunne for nok af at shoppe -:)

Centret er kæmpe, der er forretninger for enhver, parfurmerier, tøj, frisører og rigtig mange spisesteder. 7 kg mere med hjem i kufferten...

Hotel Open i Barcelona

Efter en perfekt flyvetur med Cimber Sterling landede vi i 30 grader. Skøønt.

Vi havde bestilt vores rejse gennem FDM Rejsebureau og det er absolut ikke sidste gang, for man er sikker på at de lever op til hvad de lover.

Vi boede midt i Barcelona på Hotel Open, (2 metro stationer til Cantaloya pladsen og starten af Ramblaen). Perfekt beliggenhed i en gade fyldt med små restauranter, tapas barer og supermakeder.

Rengøring hver dag med skift af håndklæder og sengelinned. Dejlig morgenbuffet hvor man efter eget valg kan bestille, scrambel eggs, bacon mm.
Camp Nou
Camp Nou

Også tid til lidt kultur...

Besøg på Camp Nou er en kæmpe oplevelse, man kan slet ikke forestille sig hvor stort det stadion er. Vi måtte selvfølgelig også ind i deres shop og købe rigtige foldboldshorts og trøjer til de små lillebrødre, som måtte blive hjemme i Danmark.
Flot tjener ved Sagra Familia
Flot tjener ved Sagra Familia

La Sagrada Familia skal selvfølgelig også ses. Kirken er utrolig flot, selvom pigerne var mere interesserede i den flotte tjener i pizzariet overfor :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.