Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

På Ramblaen er der et rigt folkeliv med mange salgsboder
Rejsetips indsendt af:
Bent Christoffersen
København
10. april 2009

Barcelona - en sydeuropæisk perle

Tag på en forlænget weekend og kom foråret i møde i Barcelona. Barcelona indbyder til en rigtig oplevelse med kultur, sport og rigtig sydeuropæisk stemning.
Parc Guell med søjlehallen
Parc Guell med søjlehallen

Barcelona - et perfekt mål for en forårsweekend.

Barcelona er den perfekte by for en forlænget storbyferie. I marts / april kan man komme foråret i møde og nyde storbyens mange attraktioner i sol og 20 grader.

Barcelona oser af sydeuropæisk stemning. Besøg et af byens markeder hvor fisk, frugt og kød sælges side og side. Spadser en tur på Ramblaen hvor alverdens mennesker spadserer samtidigt med at kunstnere optræder og sætter liv på gaden. Gør en afstikker til en af de mange sidegader til Ramblaen og studer de mange spændende forretninger og gadearkitekturen.

Starter man fra Catalunya-pladsen skal man for enden gøre en afstikker til plads Reial, nyd evt frokosten eller middagen på restaurant Les Quinze Nits en fantastisk populær restaurant med god mad til en god pris. Men vær forberedt på ventetid eller kom i god tid - men det er ventetiden værd. Og husk man spidset sent - frokost efter kl. 13.00 og middag efter kl. 20.30

Barcelona bærer også præg af at have været tilholdssted for mange af verdens mest kendte kunstnere. Gør en afstikker til Monjuic bjerget og besøg Miro museet. Tag evt. svævebanen over havnen eller bjergbanen. Er man sportsinteresseret, ja så findes et olympiske sportsanlæg fra 1992 også på Monjuic bjerget.

I det centrale Barcelona finder man mange af Gaudi fantastiske bygningsværker - spadser fra Cataluyna - pladsen ad Gracia avenuen og iagttag mange af værkerne. Her findes også mange af Barcelonas eksklusive butikker.

Tag bus 24 til Parc Guell, som vel næremst er en slags eventyr park. Her ser du mange af Gaudis fantastiske skulpurer og bygninger herunder en enestående søjlehal. Samtidigt har du en fantastisk udsigt over byen.

Ja, så er der jo også Picasso museet og den fantastiske katedral Sagrada Familia - katedralen der aldrig bliver færdig. Spadser rundt om den og studer de mange enestående detaljer. Og, ja så bør du ikke snyde dig selv for af være sammen med 80-90.000 andre catelanere på Camp Nou og opleve nogle af verdens bedste fodboldspillere i en fantastisk folkestemning. Er det ikke en top match er der mulighed for at købe billetter på selve dagen i en af de mange FC Barcelona shops i centrum.


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.