Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Levende kunst på Ramblaen
Rejsetips indsendt af:
Helle Sivertsen
Tarm
14. nov. 2010

Barcelona fuld af alle mulige oplevelser

En enkel gåtur gennem Ramblaen i Barcelona fylder en med så mange forskellige indtryk. Her sker så meget og her er så meget at se på at man slet ikke kan få nok. Man møder catalanerne, turisterne, kunstnerne - alt på kort tid.
Barcelona er både storby og lækker strand
Barcelona er både storby og lækker strand

Storbyferie i Barcelona for dig som er begærlig efter alle typer oplevelser

Vi var på ferie i Barcelona i uge 42 og det er en pragtfuld årstid med temperaturer på 20-25 grader - lige passende til at opleve en storby med alt hvad det indebærer. Samtidig er det ved kysten med dejlige badestrande. Vi boede centralt i forhold til La Rambla, en pragtfuld gågade med så mange oplevelser, at man næsten ikke kan rumme det hele. Derfor blev det til rigtig mange gåture der.

Vi købte en billet til en dags ubegrænset sightseeing med bus, så vi var en tur omkring mange af de kendte seværdigheder, men hvis man skal af bussen og se så meget som muligt, kan det anbefales at købe en to-dages billet. Vi købte billet på hotellet med en besparelse på to euro pr. prs. Vi stod bla. af ved Port Olympic, for selvfølgelig skulle vi også nyde en af de fantastiske strande, som ligger ret tæt på centrum.

Derudover kan det varmt anbefales at gå ad Ramblaen mod havnen og passere Rambla de Mar som er en flot bro ud til havneområdet med caféer, restauranter og en flot lystbådehavn. Små specialforretninger findes i hundredevis og hvis man går gennem de små gader før og efter de holder siesta, bliver man vildt overrasket over hvad der er dukket op af flotte forretninger.

En tur i La Boqueria, som ligger på Ramblaen, kan varmt anbefales. Et kæmpe marked med lækkerier i form af fisk, kød, slik, frugt, juice og meget mere. Helt fantastisk.

Sidst men ikke mindst var vi til fodboldkamp på Camp Nou sammen med ca. 80.000 andre. Vi var så heldige at FC København spillede mod FC Barcelona i Champions League mens vi var der, men en hvilken som helst kamp vil være en kæmpe oplevelse på Camp Nou. Alt i alt en kæmpe oplevelse, vi havde 4 hele dage, men det er slet ikke nok:)

Kommentarer til rejsetippet om Barcelona

En by med det hele....

21/11 2010 Hanne B. Pedersen
Man får da virkelig lyst til at besøge denne fantastiske by! :-) En tur for både storbyelskere og solelskere!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.