Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Barcelona har det hele!
Rejsetips indsendt af:
Simone Vinther
København
10. aug. 2012

Barcelona har det hele!

Er du til storby, strand, kulturelle oplevelser eller mad i særklasse? Hvorfor ikke kombinere det hele i ét - Barcelona har det hele!
Vi boede på Hotellet, Barceló Atenea Mar, beliggende 50 m fra stranden, Mar Bella Beach (Børnevenlig strand) og ca. 20 min i bus (2 min. gang fra hotel) fra centrum.

Området byder på en del sportsaktiviteter og hyggelige lokale caféer. Er du/I til aktiv ferie, så er Mar Bella Beach noget dig/Jer.

Barcelona - Centrum

Her er rig mulighed for shopping og kig på seværdigheder! Shopping på Alléen Passeig de Gracia er for de der er til luksus, her finder man forretningerne Gucci, Louis Vuitton, Emporio Armani, Burberry, Miu Miu osv. Man vil også støde på Zara, H&M og andre forretninger i et lavere prisniveau. Restauranter og Caféer mangler byen ikke. Én af nationalretterne, nemlig tapas, serveres alle vegne. Én af de, uden tvivl, bedste tapasbarer er Tapa Tapa, beliggende på Passeig de Gracia 44. Her er service og kvalitet helt i top, maden yderst delikat og lækkert anrettet. Der er ikke andet at sige end PRØV DET SELV ! - En fantastisk by!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.