Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Holger Jensen
København
5. maj 2011

Barcelona - Her er det hele

Barcelona byrnes by (glem alt om Paris) den har alt hvad hjertet kan begære. Her er der sol strand havn og natur og et fantastik liv i centum af byen bo på hotel Gaudi en side gade til Ramblaen Nou las ramblas det ligger lige over for Palau Guel hvis du ber om at bo på 4-5 etage så er der terasser til værelset og bor du ud til gaden kan du se over på taget af Palau Guel det kan også godt betale sig at købe ente billet til en gudet tur en fantastisk bygning.
Spis billigt på plasa real bare stil dig op i den kø der er længst de har ikke det stor udvalg men det de har er lækkert nyd gerne noget at drikke på Ramblaen men lad være med at spise der det er dyrt og ikke særligt velsmagende.

Der er så meget at se og opleve i Barcelona den ufulendte kirke sagrada familiare camp nou. domkirken markeder havnen mountjuic området ved stranden Barcelonetta og gaderne i centrum speciel det gotiske kvarter er i flere der skal afsted eller vil i gerne ha' det lidt for jerselv så er der masser af ferielejlighederbåde i centum og i Barcelonette og snyd nu ikke jer selv men nyd i hvertfal mindst en gang et oerdentligt tapasbord jeg garantere har man været i Barcelona en Gang så vender man tilbage, vi har været der 10-11 gang på alle tider af året og vi vil jævnligt vende tilbage jeg kunne blive ved med at nævnee spise steder og steder der skal ses men alting har en ende.
 
god tur

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.