Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Barcelona i påsken
Rejsetips indsendt af:
Magnus
Storkøbenhavn
23. marts 2012

Barcelona i påsken

Barcelona er en by med godt vejr det meste af tiden. Der er ingen god undskyldning for, at slappe af, du kan se katedralen, et af Gaudi´s huse, gå en tur langs strandpromenaden, shoppe, se noget sport, du kan se næsten alt.
I påsken er der den årlige ATP world tour tennistunering, for mænd i Barcelona. Tuneringen foregår ude i et eksklusivt kvarter tæt ved Camp Nou, en god mulighed for, at se en anden side af Barcelona. Sidste år var spillere, som Rafael Nadal, Gael Monfils og Robin Söderling med og i år, er feltet igen stærkt. Ugen efter spiller kvinderne også tennis, dog med et mindre stjernebesat felt.
I påske weekenden, er der Sant Jordi dag, hvor gaderne er fyldt med mennesker der sælger roser og bøger. Der er masser af mennesker i gaderne den dag.

Gode steder, at bo

Barcelona er fyldt med mange gode hoteller. Når man booker hotel skal, man lige være sikker på, at sådan noget, som at få skiftet håndklæder hver dag er med i prisen. Et godt hotel med god belligenhed er Hotel Silken Ramblas, der også har swimminpool. Det er ca. 75 meter væk fra ramblaen og 200 meter væk fra Placa de Catalunya. Der er ingen larm fra ramblaen om aftenen og om natten. Hvis man ikke vil betale for morgenmaden på hotellet, er der masser af muligheder inden for kort afstand, til meget billigere penge.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.