Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Barcelona med handikap
Rejsetips indsendt af:
Lars Jeppesen
Gevninge
22. feb. 2009

Barcelona med handikap

1 uges storbyferie i Barcelona med store oplevelser og for det meste nem adgang trods handikap.
Sagrada Familia
Sagrada Familia

Min kone, Birte har en venstresidig lammelse efter en blodprop i hjernen, således at hun kun kan gå kortere distancer. Det har medført at vores vinterferie har ændret karakter. Fra forår til efterår nyder vi fleksibiliteten i campingvogn, men om vinteren vil vi gerne noget andet.

I år valgte vi at tage til Barcelona i uge 7. Rejsen blev bestilt via Storbyferie.dk efter en grundig research. Vi fløj med Spanair direkte til Barcelona.

FDM travel blev kontaktet forinden, og de sørgede for at der var adgang til kørestol både i Kastrup og Barcelona. Begge steder fik vi formidabel service så fra indcheck til vi i stod uden for lufthavnsbygningen var der hjælp.

Inden vi rejste havde vi endvidere indgået aftale om leje af elcrosser i Barcelona med www.accessiblebarcelona.com. Den kom på klokkeslet på hotellet, var fuldstændigt som aftalt og fungerede perfekt.

Vi havde egentlig regnet med at tage Birtes egen crosser med, men flyselskabet skulle have 10 euro per kg hver vej, dvs ca 4.000 kr for crosseren x 2 ! Det kostede 1.350 kr at leje crosseren.

Vi boede tæt på den olympiske by på Hotel H10 Marina. Det ligger dejligt centralt for det hele og så alligevel lidt uden for mylderet. Hotellet levede fuldt op til vore forventninger med rigtig gode faciliteter og meget serviceminded personale.

Alle dage tog vi fra hotellet omkring kl. 10 og var tilbage igen kl. 17 efter mange spændende oplevelser og indtryk.

Barcelona kan kun anbefales. Der er så meget at opleve, den gamle gotiske by, den modernistiske del med de utrolige bygninger, selvfølgelig Sagrada Famalia, den olympiske by, havnefronten, Montjuic, museerne etc etc. Folkelivet i sig selv.

Langt de fleste steder var der fine adgangsforhold for crosseren, så vi følte virkelig, at Barcelona var tilgængelig.

Vejret var fint, enkelte dage køligt til 10-11 grader, andre 15 grader. Det var ikke regnvejr om dagen :-) Vi havde varmt forårstøj med og det var ok.
Hjemme igen glæder vi os over en super ferie.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-billigt-i-queens-hav-flere-penge-til-raadighed-i-new-york-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.