Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Barcelona & Montserrat
Rejsetips indsendt af:
Tine Bøgh Jørgensen
Odense
7. juni 2010

Barcelona & Montserrat

På en 6 dages ferie i Barcelona, brugte vi en dag uden for byen på bjerget Montserrat, med fantastisk udsigt og mere fredelig end selve Barcelona.

Montserrat

Min mor og jeg var på en lille uges ferie i Barcelona. Den ene dag valgte vi at tage toget til bjerget Montserrat. Det tager godt og vel en time at køre med toget til Montserrat. I stedet for turistbureauets guidede tur, valgte vi selv at tage derud og man kan i den forbindelse købe en transportbillet som dækker både metro, tog og kabelbaner. Billetten købes bl.a. på turistkontoret.

Vi startede med at høre drengekoret som synger kl 13 i Basilikaen, hvilket kan anbefales. Efterfølgende tog vi kabelbanen til toppen og gik rundt på stierne og nød udsigten og stilheden. Så denne tur kan helt klart anbefales hvis man trænger til at opleve andet en rambla´en og det hektiske storbyliv.

Af andre oplevelser der kan anbefales, så vi bl.a. følgende; det magiske springvand ved Placa Espaya (ses kun tors-lørdag aften), FC Barcelonas stadion Camp Nou, Casa Mila, La Sagrada Familia, fortet på Montjuïc. Desuden havde vi en arrangeret vin & cava tur i området Penedés.

Barcelona kan anbefales som et rejsemål med både byliv og naturen tæt på.

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/arkitektur-er-det-kedeligt-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.