Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Tossa de Mar - En lille perle på Costa Brava

  (Bedømt af 8 personer)
  12.04.13: Jan Stausgaard
  Omkring 100 km nord for Barcelona finder du en af Costa Brava kystens smukkeste byer, den dejlige Tossa de Mar. Området er nok mest kendt for nabobyen Lloret de Mar, kendetegnet ved ung-turisme og heftigt natteliv.
  Se hele rejsetippet
 • Paris - Storbyens små oaser.

  (Bedømt af 35 personer)
  27.03.11: Jan Stausgaard
  På ferie i Paris, som altid imponerer mig med sin storslåethed og charme, har jeg gennem årene fundet flere "små" oaser. Her lader jeg op og betragter byen lidt fra sidelinjen.
  Se hele rejsetippet
Barcelona - Storby og badeferie i samme pakke
Rejsetips indsendt af:
Aalborg
26. marts 2011

Barcelona - Storby og badeferie i samme pakke

Holder du af spændende storbyoplevelser, men samtidig også kan lide at slikke sol og bade ved strand, opfylder vidunderlige Barcelona disse behov.
Med sin sydlandske charme og milde klima byder Barcelona på et væld at kulturelle oplevelser. For de kunstinteresserede er der bl.a. arkitekten Gaudi's mange værker. Mest imponerende er den ufærdige kirke Sagrada Familia, hvis opførelse påbegyndtes helt tilbage i 1880'erne. Der bygges stadig på dette smukke og helt usædvanlige bygningsværk.
 
Placa del Pi
Placa del Pi

Det Gotiske kvarter.

Midt i byen tæt ved byens hovedstrøg La Rambla finder du det gamle maleriske Gotiske kvarter. Her er smalle gyder med spændende butikker og små pladser med hyggelige caféer. Jeg har boet på hotel på pladsen Placa del Pi - se billedet.
Turen i den forbindelse købte jeg iøvrigt via FDM Travel. jeg havde så svært ved at forlade byen, at jeg med nød og næppe nåede flyet hjem - men det var min egen fejl og en helt anden historie....
Rambla del Mar
Rambla del Mar

Livet ved havnen.

For enden af hovedstrøget La Rambla starter byens imponerende havneområde. Via store anlæg, først fodgængermolen Rambla del Mar, er byen udvidet ud i havet. Her findes et væld af caféer/restauranter, samt butikker - bl.a. shoppingcentret Maremagnum ved Port Vell. Havneområdet er et kapitel for sig og er idag en central del af byens kultur og forlystelsesliv. Vejret i Barcelona kan være meget varmt i højsommeren, så det er skønt at opholde sig ved havet og mærke en let brise....
Det Magiske Springvand
Det Magiske Springvand

Det magiske springvand

I sommerhalvåret kan du torsdag-søndag aften opleve Det Magiske Springvand ved Placa d'Espanya. Se de imponerende fontæner sprøjte i voldsomme kaskader af vand og lys - tilsat musik.
En uforglemmelig oplevelse.
Svævebane til toppen af bjerget Montjuic
Svævebane til toppen af bjerget Montjuic

Barcelona set fra oven.

Bjerget Montjuic ligger i selve byen og byder på en imponerende udsigt over by og havneområde.
Har man mod på det, kan man spadsere derop. Ellers tag skinnebussen fra metrostationen Paral.lel og videre med tovbanen helt til tops. På toppen findes et imponerende borganlæg - men alene udsigten er hele turen værd...
Stranden tæt ved Barcelona by.
Stranden tæt ved Barcelona by.

Stranden

Trænger du til en pause fra storbyens til tider hektiske liv, er der kun ca. 20 minutters gang fra centrum til en række dejlige strande - og en svalende dukkert i Middelhavet.
Strandene starter bag det gamle hyggelige sømandskvarter La Barceloneta. Området byder også på mange fiskerestauranter.
Nyd nogle timer på en skøn strand, mens du udover havet ser de mange fly der konstant lander og letter fra en helt vidunderlig by.
Så giv dig selv en storbyoplevelse for livet: Snup et fly til dejlige Barcelona - men der er en risiko:
Du kommer igen - og igen og igen..
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/rhein-mosel-franken/superbillig-moselferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.