Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Byens kulinariske overflødighedshorn

Ditte Mikkelsen

Barcelona er mere en strand, kultur og tapas. Det vil I opleve, når I besøger Mercat de la Boquaria, som ligger midt på Ramblaen. Her mødes I af et farvestrålende orgie af alle de råvarer, der gør sig til i det catalanske køkken.

Fra kl. 7 kan I opleve når den friske fangst af fisk fra havnen i Rosas ankommer sammen med fjerkræ, frugt, kød og indmad fra de bedste producenter fra nær og fjern. Alt sammen noget, der ender som lækre retter rundt omkring på byens mange dejlige spisesteder. Husk endelig at få et glas friskpresset frugtjuice. Er det svært at vælge imellem de mange varianter, er prisen heldigvis ikke højere end I sagtens kan tillade jer at prøve et par forskellige.

Tip i tippet

Fra oktober til juni -afholder la Boquaria også en række mad/kokke kurser, hvor det er muligt at blive klogere på både maden og sproget i Catalonien http://www.escuelacocinaboqueria.com/

Periode

Hele året

Adresse

Rambla 91 8001 Barcelona

Nærmeste lufthavn

Barcelona

Hoteller i nærheden

Citadines Prestige Ramblas Barcelona

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/forkaelelse-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.