Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

 • New York - Et spisested ud over det sædvanlige

  (Bedømt af 5 personer)
  07.07.11: b
  Soho er ikke bare et af de mest fantastiske shoppingområder i New York. Her ligger også en bar/café, som bestemt er et besøg værd.
  Bar 89 på Mercer Street er moderne indrettet, maden serveres på nytænkende måder (vi fik fx en burger i en kurv) og har man lyst til mere end en cola og et glas vin til maden, så prøv deres lækre cocktailbar.
  Se hele rejsetippet
Definshow i Barcelona zoo
Rejsetips indsendt af:
b
lyngby
15. sept. 2011

Definshow i Barcelona zoo

Min mand og jeg har altid holdt af at besøge zoologiske haver, når vi er i udlandet. Før vi blev forældre brugte vi altid søndagen på en tur i den lokale zoologiske have, men fornøjelsen er blevet endnu større efter familien er blevet forøget.
I maj var vi forbi Barcelona zoologiske have. Den ligger centralt i Barcelona, og i gåafstand fra Ramblaen.

Der er flere måder, at komme hen til Barcelona Zoo, men det kan varmt anbefales at gå gennem triumfbuen ned gennem Parc de la Ciutadella som fører direkte til hovedindgangen. Her kan man - udover at nyde den smukke park - se og høre forskellige papegøjer og andre småfugle flyve rundt fra palme til palme.

Et af de helt store trækplastre i Barcelona Zoo er deres ”gratis” delfin show. Showet afholdes et par gang i løbet af dagen (spørg ved indgangen), og kræver blot at man står i kø. Køen kan synes lang, men der er masser af plads inde i hallen, så fortvivl ikke, hvis du kommer forbi og ser køen sno sig rundt om den lille græsplæne foran. Du skal også være opmærksom på, at de lukker ind i hold, så selvom det ser ud som om, der ikke kommer flere ind, så fylder de op løbende.

Selve showet er på spansk, men derfor synes børnene stadig, at det er et fantastisk show, hvor de kan opleve de lærenemme delfiner tæt på. Hvis du får en af de forreste pladser, kan du være heldig at få lov til at røre ved delfinerne- men der er også stor risiko for, at du bliver våd!

Har du klap- eller barnevogn med, så skal du være opmærksom på, at du ikke må tage den med ind. Men du kan aflevere den ved indgangen til definhallen, hvor du får udleveret et nummer som også sættes fast på din vogn (ligesom når du afleverer din jakke i teateret). Det fungerede fint- og var i øvrigt også gratis.

Selve Barcelona zoo er også fantastisk. Der er alt fra klappegeder, heste og kaniner til løver og elefanter. Flere steder har du også mulighed for at opleve dyrene fra forskellige vinkler.

Du skal dog være indstillet på, at der kan være kø ved indgangen, så hvis du har mulighed for det så kom uden for de værste turisttidspunkter. Der er masser af spisesteder og kiosker inde i haven, men man kan også selv tage mad/drikke med og holde frokosten ved et af de mange borde, der er opstillet i haven.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Underholdning
Zoologiske haver
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.