Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

Barcelona lidt fra oven
Rejsetips indsendt af:
Hvidovre
28. aug. 2008

Dejlige rejseoplevelser

Min mand, 3-årige datter og jeg ankom til vores hotellejlighed, Citadines, på Ramblaen kl. 22. Jeg var bjergtaget med det samme - sikken et leben...
Park Güell
Park Güell

Betagende Barcelona

Min mand, 3-årige datter og jeg ankom til vores hotellejlighed, Citadines, på Ramblaen kl. 22. (lejligheden havde vi selvfølgelig bestilt gennem FDM - superfin stand og centralt). Jeg var bjergtaget med det samme - sikken et leben. Et menneskemylder af den anden verden, lys, glæde, farver og en fantastisk stemning. Det var bestemt den perfekte beliggenhed midt i Barcelonas pulserende hjerte.

Ramblaen er en stor, livlig gågade som strækker sig fra havnen og op i byen. Der er blomsterhandlere, dyre-handlere og masser af optrædende statuer og klovne. På et næsten hvilken som helst tidspunkt af døgnet er der fyldt med turister, handlende og optrædende.

Byen er smækfuld af fantas-tiske oplevelser der bare ligger og venter. Specielt forelskede jeg mig i Gaudí, byens fantasi-fulde arkitekt, som bl.a. står bag et af byens vartegn: La Sagrada Familia, den besynderlige og spændende katedral, som der stadigvæk bygges på nu mere end 100 år efter påbegyndelsen byggeriet.

Park Güell er en park som Gaudí har lavet og her kommer hans brug af mosaikker virkelig til deres ret. Figurer og bænke er smykket med mosaikker i alle regnbuens farver. Det er som et eventyr!

Desværre går 3 dage alt for hurligt, og der er så meget mere, jeg gerne ville have set, men så er der jo en undskyldning for at vende tilbage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.