Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

Dyr parkering i Barcelona
Rejsetips indsendt af:
Christine Bjørnstrup
Storvorde
8. aug. 2011

Dyr parkering i Barcelona

Vi her netop holdt 3 ugers ferie i Spanien 50 km syd for Barcelona. I den forbindelse var det selvfølgelig oplagt at besøge den flotte storby.
Den første gang vi kørte ind fravalgte vi parkeringshus og valgte istedet at parkere på en lille sidevej med betalings automat.

Det voldte os dog lidt problemer, da det ikke bare er et spørgsmål om at putte penge i og dermed angive hvor lang tid vi vil parkere. Man trykker på en knap for at angive sprog og herefter fremkom en lang række muligheder. Grøn og blå zone, reduceret tarif og normal tarif.

Spaniere er ikke særlig gode til engelsk så der var ingen hjælp at hente fra forbipasserende. Vi kiggede på vejen og parkerings afsnittet var afmærket med en blå linje, hvoraf vi konkluderede at det i såfald måtte være blå zone.

Efter at have puttet penge i og lagt parkerings billetten begav vi os derfor afsted ud i Barcelona.

Efter 4 timer kom vi tilbage og måtte med skræk konstatere at godt nok var det en sort bil som vores der holdt parkeret hvor vi havde efterladt bilen, men det var ikke vores bil.

I det øjeblik var vi sikker på at den var blevet stjålet og kunne slet ikke overskue konsekvenserne af det. Vi opdagede dog kort efter at der var efterladt et gult trkantet klistermærke ved kanstenen hvoraf vores nummerplade nummer fremgik.

Det var nu tydeligt at bilen var blevet fjernet, men teksten stod kun på spansk, så vi indledte jagten efter en spanier der kunne tale engelsk.

Sådan en fandt vi på en cafe, som forklarede at det nemmeste var at hoppe i en taxi og vise chaufføren klistermærket og at vi så skulle forberede os på at skulle betale 200 Euro for at få vores bil ud.

Vi fandt en taxi som kørte os til en kælder hvor alle bortkørte biler befandt sig. Bare det at se vores bil igen var fantastisk. Vi henvendte os ved skranken hvor der bag en glasrude sad en dame som ikke talte spor engelsk og som var meget ligeglad med vores forsøg på at forklare at vi følte os en smule uretfærdigt behandlet. 195 Euro hvis vi ville have vores bil igen. Sådan var det bare!!

Efterfølgende har vi fundet ud af at man skal huske at vælge Normal Tarif når man parkerer i Spanien.

Så blev vi så kloge!

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.