Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

En gastronomisk oplevelse i Barcelona

Efter en dejlig dag rundt i Barcelonas gader endte vi i det gamle Gothiske kvarter. Det var blevet tid til at putte noget i vores knurrende maver og med duften af frisk grillet kylling, der nåede vores næser, fandt vi vej til en fantastisk restaurant - Los Caracoles.
Spansk madeventyr i charmerende omgivelser

Spansk madeventyr i charmerende omgivelser

Kokken fra Los Caracoles stod ude i den gamle gade ved restaurantens udendørs grill og passede kyllingerne der roterede på spydende. Åh - sikken duft. Der måtte vi ind.
Ventetiden på at få et bord blev tilbragt i den gamle bar som summede af liv og glade mennesker, såvel turister som lokale spaniolere. Mens vi nød vores aperitif, kunne vi gennem døråbningen ind til selve restauranten ænse køkkenet, som man skulle tværs igennem for at komme ind i “spisestuen”.
Endelig blev det vores tur og en helt speciel atmosfære kom os i møde, da vi blev ført til vores bord. Vi blev ledt op og ned af trapper og gennem små stemningsfyldte lokaler med spisende gæster, før vi nåede vores bord. Restauranten var stor og meget smukt dekoreret. Væggene var beklædt med kakler og gamle billeder og fotos af de gæster der havde smagt den helt vidunderlige mad der bliver serveret her. Vi havde en fantastisk aften med rigtig dejlig mad i charmerende omgivelser.
En skøn restaurant der bør opleves på en tur til smukke Barcelona.

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Marianne Meilands profilside

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/san-francisco/holiday-inn-golden-gateway.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.