Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Falske betjente i Barcelona.
Rejsetips indsendt af:
Ole Olesen
Rødovre
28. aug. 2012

Falske betjente i Barcelona.

Vi var to ægtepar i 60-67-årsalderen, som havde en herlig forlænget weekend i Barcelona 24. - 27. august. Desværre blev helhedsindtryk-ket ødelagt af en oplevelse, som vi vil opfordre alle I andre til undgå:
Vi blev narret af to falske narkobetjente til at åbne vore tasker, så de kunne stjæle penge fra os.
Vi var på vej til en frokostrestaurant tæt ved Picasso-museet, hvor vi først blev kontaktet af en ung mand, som sagde, han var græker, og han spurgte os om vej til en bestemt seværdighed. Vi kunne ikke hjælpe ham og foreslog ham, at han kontaktede en lokal person.
Samtidig kom to mænd i 50-årsalderen og præsenterede sig med id-kort som repræsentanter for narkotikapolitiet. De ville gerne under-søge vore tasker for narkotika og penge, og da de var både høflige og velsoignerede, var vi alt for længe om at ane uråd.
Mens vi talte med de to falske betjente, stressede den falske græker os med at gentage sit spørgsmål, og et øjeblik efter at ”betjentene” havde sagt tak for hjælpen, kunne vi konstatere, at en af os havde mistet en større euro-seddel.
I bagklogskabens klare lys kan vi nemt se, hvad vi skulle have gjort, selv om vi ikke kunne være helt sikre på, om de to civilklædte betjen-te var ægte eller falske:
– Vi skulle have nægtet at lade dem undersøge vore tasker på gaden og foreslået, at vi sammen tog til den nærmeste politistation, hvis de skulle undersøge os.
– En af os kunne have taget et billede af de to ”betjente”, som – hvis de var falske – måske ville have reageret imod at blive fotograferet af os, og så havde vi i det mindste dokumentation til støtte for et signalement.
Vi var meget opmærksomme på at passe på vore lommer og tasker, når vi var i trængsel – og så blev vi i stedet lokket til at åbne vore tasker på en stille gade søndag formiddag.
Ole.

Kommentarer til rejsetippet om Barcelona

Tak

16/05 2015 Annie
Tak fordi I deler denne ubehagelige oplevelse. Vi tager til B. på mandag og vil gage os i agt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.