Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Spanien

Fly til Barcelona

Barcelona byder på alt hvad hjertet begærer til den perfekte ferie, uanset om du vil på en længere ferie eller blot en forlænget weekend. Find de bedste priser på billige flybilletter til Barcelona med afrejse snarest muligt eller på alle andre datoer.

Læs også vores:
Tre tips inden du booker:
  1. Fleksibel rejsedato: Rejs i hverdagene frem for weekenden. Det er billigere
  2. Book i god tid: Jo før du booker, jo billigere
  3. Bliv dækket af pakkerejseloven: Book hotel eller billeje med dit fly og bliv dækket af pakkerejseloven

Guide til Barcelona lufthavn

Lufthavnen i Barcelona, Barcelona-El Prat, ligger 10 km sydvest for Barcelona centrum. Barcelona lufthavn består af to terminaler. Terminal 1 er en ny (2009) arkitekttegnet perle i glas og stål. Terminal 1 er hjemsted for de større luftfartsselskaber. 

Du lander typisk i T2, hvis du bestiller fly til Barcelona med lavprisflyselskaber som fx Norwegian. Vær opmærksom på, at T1 og T2 ligger ca. 4 km fra hinanden, så transport mellem terminalerne skal foregå med de gratis shuttle-busser. Barcelona El-Prat håndterer over 30 millioner passagerer hvert år og er en af de travleste lufthavne i Europa.

Barcelona El-Prat lufthavn

Navn: Aeropuerto Barcelona-El Prat eller Barcelona-El Prat Airport
Adresse: 08820 Prat de Llobregat, Barcelona
Tlf.:  +34 91 321 10 00
Website: www.aena-aeropuertos.es
IATA kode: BCN
 
Flyvetider til Barcelona:
København - Barcelona (El-Prat): 2 time og 55 minutter – 3 timer
Billund - Barcelona (El-Prat): Ingen direkte fly til Barcelona

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Barcelona El-Prat lufthavn

Oversigtskort over Barcelona El-Prat lufthavn

Transport til og fra Barcelona El-Prat lufthavn

Transport til og fra Barcelona lufthavn
Afstanden fra lufthavnen til Barcelona centrum er kort, og transporten er derfor overskuelig, når du lander med fly til Barcelona.

Med bus
Express lufthavnsbusserne, AeroBus A1 og A2, afgår fra både T1 og T2, lige uden for ankomsthallerne, og kører direkte til Barcelona med flere stop i centrum.

AeroBus afgår ca. hvert kvarter og turen ind til centrum tager ca. 35 minutter afhængig af din slutdestination.

Billetter til AeroBus fra T1 kan du kun købe i bussen, mens billetter til AeroBus fra T2 kan fåes i billetautomater. Billetter koster € 3,45.

Alternativt kan du benytte lufthavnsbussen Linie 46 (N17 i nattetimerne), der kører mellem Barcelona lufthavn, T1, T2 og bycentrum, Plaza Espanya.

Linie 46 har flere stop, så turen varer ca. 45-55 minutter. Samtidig har den ikke plads til helt så meget bagage som AeroBus og antallet af afgange er lidt mindre. Til gengæld er billetprisen lavere.

Med tog
RENFE-toget afgår fra lufthavnsstationen Aeroport Cercanias mod centrum hver halve time og transporttiden er ca. 25 minutter. Lufthavnsstationen ligger ved terminal 2, så hvis du ankommer med dit Barcelona fly til terminal 1, skal du benytte den gratis shuttlebus mellem terminalerne.

På grund af anlægsarbejde ved High-Velocity jernbane i nærheden af Sant Andreu Comtal Station, er togbanen lagt om og du skal derfor tage linje R2. Turen fra lufthavnen til Barcelona centrum koster € 2,20.

Med taxi
Taxikørsel mellem Barcelona lufthavn og centrum er en både billig og behagelig transportform – især hvis du har meget eller tung bagage med på din Barcelona flyrejse. De officielle taxier er sorte og gule og holder klar uden for ankomsthallerne i både T1 og T2. Turen koster mellem € 13-20. 

Billeje
I forbindelse din booking af billige flybilletter til Barcelona hos FDM travel, har du mulighed for at leje en bil. Billeje i Barcelona er et stort plus, hvis du har planer om at køre rundt og se og opleve mere end Barcelona by. Samtidig gør det rejsen til og fra lufthavnen en smule lettere.

FDM travel tilbyder god og billig billeje i Barcelona - bestil din lejebil i dag, så står den klar, når du lander med dit fly til Barcelona.

Fordele og ulemper ved Barcelona El-Prat lufthavn

Fordele: Du finder et hav af butikker, hvor du kan shoppe alt fra tøj, vin, chokolade, elektronik, legetøj og souvenirs. Lufthavnen ligger også tæt på centrum af byen.
 
Ulemper: Hvis du skal med tog, så skal du til terminal 2, hvor lufthavnsstationen ligger. Du er derfor nødt til at tage den 4 km lange tur fra terminal 1 til terminal 2 med shuttle-bus, når du lander med dit Barcelona fly. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Barcelona?

Rejser til Barcelona - kombiner en billig flyrejse til Barcelona med et godt hotel eller billeje.
Hoteller i Barcelona - finde det rette hotel i Barcelona centrum, nær Ramblaen, i Eixample eller det gotiske kvarter.
Billeje i  Barcelona - book en bil med din Barcelona flybillet.
Rejsetips fra Barcelona - læs hvad andre danske turister anbefaler i Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.