Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Marianne Paulsen
Vojens
16. feb. 2010

Forlænget weekend i Barcelona

3 dage i Barcelona - nej det er ikke meget, men det var hvad vi kunne få - og minderne vil vi altid have. Det var simpelthen fantastisk!
La Sagrada Familia
La Sagrada Familia

Udsigten var ubeskrivelig!

Det var min første lange flyvetur sammen med min rejsegruppe (6 herlige tøser). Efter en hyggelig togtur fra Vojens fik jeg heldigvis en vinduesplads. Og jeg har jo kun set verden på et landkort. Det var fantastisk! Jeg så bjerge for første gang. Ubeskriveligt! Vel ankommet til Barcelona fandt vi vores lejlighed nær Catalunya Plads lige ved Las Ramblas i centrum af Barcelona. Perfekt! Vi valgte selvfølgelig først en busrundtur i og omkring byen. Det er den bedste måde at få et godt indtryk at det hele på. Vi kunne jo ikke nå alt, når nu vi ikke havde så mange dage. 2. dag startede med bus. Vi hoppede af ved slottet og var helt ydmyge, da vi stod ved den olympiske stadion. Netop da vi kom spillede de tilfældigvis nationalmelodien. Hvorfor ved vi ikke, men vi var de heldige. Så travede vi gennem byen, ad Las Ramblas flere gange og så havnen og spiste spændende fiskeretter og paella. 3. dagen startede med katolsk gudstjeneste og derefter tog vi bussen og her hoppede vi af ved La Sagrada Familia. Vi sansede overhovedet ikke at der var kø og fuld af mennesker. Det var vildt. Aldrig har vi set noget lignende. Det kan ikke beskrives. Det skal altså ses! Og vist helst mere end en gang. Næste stop var Park Guell, hvor vi undrende så parken og udmattede nød den fantastiske udsigt fra bjerget ud over byen og ud over havet. Vi sluttede af i en lille restaurant i en sidegade. Propfuld med lokale og her smagte vi det rigtige spanske mad!
Flyveturen hjemad foregik også fra 1. parket ved vinduet, og her var udsigten jo Alperne!!! Med sne og det hele. Jamen hvilke minder!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.