Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

  • Rejse til Dubai...

    (Bedømt af 8 personer)
    05.08.12: Kaj Steen Larsen
    Vi havde valgt en sommerferietur til Dubai, sådan lidt spontant da vi så det var rimeligt billigt..., og turen var da som sådan også god og oplevelsesrig, men bød også på en række overraskelser.
    Se hele rejsetippet
Hyggetur til Barcelona
Rejsetips indsendt af:
Kaj Steen Larsen
Nivå
6. jan. 2014

Hyggetur til Barcelona

Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
I Barcelona er der et rigtigt godt transportsystem, både Metro, busser & sporvogne; og med et 10 turs rejsekort kan man ofte nemt nå både turen fra lufthavn til bymidte, 4-8 spændende ture til forskellige attraktioner og retur til lufthavn den sidste dag for en pris af ca. 10 Euro.

Det er ofte en god ide at tage turen til de forskellige attraktioner med Metro eller bus så man hurtigt er fremme og så nyde hjemturen på gå ben og på den måde opleve de mange spændende gader & pladser der er i Barcelona.

Visse attraktioner fx. La Sagrada Familie & Casa Batllo` er så søgte at det er en god ide at købe billet via nettet inden besøget; så spares man også for at stå i kø i lang tid.

Der er et utal af spisesteder i mange prisklasser, ofte får en rimelig middag (aftensmad) fra ca. 10-12 Euro og det er en god ide bare at gå rundt til man finder et lille hyggeligt sted; og man må bestemt ikke snyde sig selv for prøve Tapas, både som en let frokostret og et mere solidt aftenmåltid.

Barcelona har så mange ting at byde på, at man ikke skal forsøge at nå for meget på én rejse, tværtimod er der masser af oplevelser til mange hyggelige ture også på forskellige årstider.

Men det er rigtigt klogt at være godt forberedt på sit Besøg i Barcelona og der findes flere gode hjemmesider på nettet bl.a. http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/albums-en/placa-reial/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/adelaide/eventyrlig-rejse-til-sydaustralien.og-hvad-deraf-kan-foelge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.