Billedet er fra Barcelona

Fakta

  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum
  • Business Center
  • Handicapvenlige værelse
    Handicapvenlige værelse
  • Café

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ilunion Almirante

Hotel Confortel Almirante ligger ganske unikt midt i Barcelona i det hyggelige gotiske bykvarter, omgivet af Katedralen, de bedste museer og den hyggelige gade Passeig del Born, hvor du finder masser af modebutikker og trendy cafeer.

Fra hotellet har du let adgang til offentlig transport med banegården blot 500 meter væk. Så vil du ikke spadsere de godt 3,5 km til La Sagrada Familia, kan du tage bus eller tog til denne og de andre af Barcelonas seværdigheder. Du kan også benytte Hop-on-Hop-off busserne, der har tre gode ruter, som bringer dig hele byen rundt.

Hotellet er indrettet i en moderne og enkel stil med et strejf af retro. Der er døgnåben reception, bar og fitnessrum. Værelserne er af meget varierende størrelse og har alle badeværelse med hårtørrer, aircondition, TV, safeboks og gratis WiFi. Nogle vender ud mod baggård, andre mod gade, hvorfra der kan forekomme noget støj.

Confortel Almirante er det rette valg, hvis du ønsker at bo centralt i et hyggeligt bykvarter i Barcelona. Ifølge FDM-travels vurdering lever især værelserne dog ikke op til 4-stjernet standard.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.