Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Et af Gaudis huse i Barcelona
Rejsetips indsendt af:
Susanne
Aalborg
3. sept. 2009

Julferie i Barcelona

Barcelona har flere gange været rammen om dejlige storbyferier for vores familie med og uden børn. En juleferie i byen giver lys og forårsstemning på et tidspunkt hvor der er mørkt og koldt i Danmark.

Bus rundfart

En af de faste oplevelser ved vores besøg i Barcelona er at tage en busrundtur med en af de mange turistbusser. Dette giver mulighed for at få overblik over byen og samtidigt komme rundt til alle de mange seværdigheder, der er i byen. Vi stiger på og af som vi kommer rundt til de seværdigheder, der passer til rejse selskabet om det så er at en tur rundt på fodboldstadion - slentre på Rampla gaden med mimikere og markeder eller se på Gaudis smukke, sjove huse og parken med hans skulpturer eller besøger den finde katedral. Busbilletten kan med fordel tegnes for flere dage, især hvis man som os har lejet en lejlighed i udkanten af centrum, hvor der er lidt mere ro og adgang til stranden, men også lidt længere transport til centrum. En forældre tur på tapas bar er selvfølgelig et must, men derudover er der fine små hyggelige barer /restauranter hvor børnene godt kan komme med, hvis de kan holde sig vågne til spaniernes sene spisetider.

Alt i alt er Spanien et fantastisk land med mange oplevelser og dejlig mad og et klima der giver energi til at komme gennem de mørke vintermåneder.  

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/elafonissi-kretas-flotteste-strand-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.