Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

Oplev Barcelona udenfor turistsæsonen
Rejsetips indsendt af:
Vorupør
30. april 2013

Oplev Barcelona udenfor turistsæsonen

De fleste forbinder Barcelona med sol, sommer og horder af turister der drives rundt som kvæg imellem byens MANGE turistattraktioner og seværdigheder.
Byen eksisterer imidlertid også udenfor sommer-sæsonen...
Vejret er stadig godt i Barcelona om sommeren, omend antallet af badegæster ikke er på højde med som
Vejret er stadig godt i Barcelona om sommeren, omend antallet af badegæster ikke er på højde med som

Godt vejr året rundt

Jeg besøgte selv Barcelona i januar. Vejret var mildt og behageligt. Vinterfrakken og halstærklædet kan du roligt lade blive derhjemme.

Desuden er der for den prisbevidste rejsende også penge at spare, ved at besøge Barcelona udenfor sæsonen. Såvel flybilletter som overnatning kan købes billigere.
La Sagrada Familia er overvældende uanset hvornår du besøger kirken.
La Sagrada Familia er overvældende uanset hvornår du besøger kirken.

Spring køen over

Hvis du som jeg, har det svært med at stå i en sammenpresset kø i tre timer foran en attraktion i +35 grader, giver det god mening at besøge Barcelona udenfor sæsonen.

Jeg havde på forhånd læst skrækscenarier a lá ovenstående, når man skulle besøge byens vartegn La Sagrada Familia - og til min store lettelse slap jeg helt for det.

Sølle ti minutter gik der, fra jeg stillede mig i køen, til jeg var på vej ind i den smukke kirke.

Færre turister end om sommeren er der også i Park Güell, Casa Milá, Casa Battló og de øvrige vartegn Antoni Gaudí har givet Barcelona.

I Poble Espanyol - et frilandsmuseum der er indrettet arkitektonisk som de forskellige områder i Spanien: Andalusien, Katalonien, Baskerlandet osv. virker det desuden mere realistisk, når stedet ikke er proppet med turister.
Camp Nou er Europas største stadion.
Camp Nou er Europas største stadion.

Oplev stemningen på Camp Nou

En anden fordel ved at besøge byen udenfor sommersæsonen er, at den spanske fodboldliga er i fuld gang. Derfor kan du komme ind og opleve Messi og de andre superstjerner fra første parket.

Du behøver ikke være fan af hverken Barca eller fodbold, for at finde oplevelsen fantastisk. Det siger sig selv, at 100.000 tilskuere giver en fantastisk stemning, som man ikke kan undgå, at lade sig rive med af.
Der er fortsat liv - og julepynt - sent om aftenen på Ramblaen.
Der er fortsat liv - og julepynt - sent om aftenen på Ramblaen.

Byen blomstrer også udenfor sæsonen

At det er udenfor sommer-perioden betyder på ingen måde at Gaudís by ligger død. Der er stadig masser af turister i byen, alle seværdighederne er åbne og livet går sin vante gang i den spraglede by.

På Ramblaen kan du, nøjagtigt som om sommeren opleve gadesælgere, gøglere og svindlere og på Placa Catalunya er der liv og glade dage.

Så uanset om du har været i Barcelona før - eller stadig har til gode at opleve den - kan det anbefales at aflægge byen et besøg udenfor sæsonen.

Kommentarer til rejsetippet om Barcelona

Novemberopladning

01/12 2013 Charlotte Christiansen
Min mand og jeg har lige været 4 dage og 5 nætter i Barcelona - gennem FDM. Vejret var sol, blæst, regn, men dejligt opholdsvejr med en jakke på.

Vi så meget på så få dage, valgte hjemmefra at købe bl.a. 2 dage med dobbeltdækkerbussen for derved at få en overordnet- hurtig information om attraktionerne. Vi så Camp Nou - desværre ikke nogen kamp - men et imponerende sted. Vi brugte en halv dag i Park Guël og ½ dag i Sagrada de Familia, men den største oplevelse, og det vi helt klart kan anbefale alle er en cykeltur i Barcelona. Hjemmefra kan man bestille "plads", møde op om formiddagen på en plads i byen. Her mødte vi Marc, som førte os og den eneste anden turist, der havde meldt sig den dag gennem kvarteret El Born til cykelforretningen/værkstedet, hvor vi fik en damecykel hver og så cyklede Marc og 3 turister 3 timer rundt i Barcelona - i gamle kvarter, hørte historien, så de gamle bygninger tæt på, kørte af smalle gader og fik historier, som man ikke lige kan læse i brochurer og bøger. Vi var ude ved vandet ved den olympiske by, havde pit-stop, fik en dejlig kold øl og cyklede derefter videre i solskin med opsmøgede ærmer sidst i november - fantastisk. Det kan klart anbefales og giver et helt andet indtryk af byen.

Shopping nåede vi faktisk ikke, vi synes faktisk at Ramblaen er lidt opreklameret, men det det Gotiske kvarter og El Born - det kan klart anbefales - især på cykel. Derudover lækker tapas serveret på moderne tapasbarer med dejlig spansk øl, vin og cava.

God tur og god jul.

Charlotte Christiansen

Barcelona uden for sæsonen

28/11 2013 Gerda Throlling
Jeg ville have givet din kommentar flere stjerner, men pludselig var det gjort, desværre. Kunne godt tænke mig at gøre det samme
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/cala-dor/iberostar-club-cala-barca-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.