Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Lise Retbøll
Esbjerg
22. juli 2009

Pas på dine ting i Barcelona

Handler om at være forsigtig når du er turist i Barcelona. Selv politiet mener, at det er professionelle personer, der stjæler fra turisterne. Køen på politistaionen var så lang, at det er utroligt, at der fra turistmyndighederne ikke gøres noget.

Vor sidste feriedag

Vi havde været på en dejlig krydstogsferie. Dejlig mad, ny destination hver dag, gode aktiviteter om bord, så vi glædede os til at skulle tilbringe de sidste 3 dage i Barcelona.

Hotelet i Barcelona lå meget centralt, god service, alt var helt perfekt. Så vi nød det. Vi opsøgte den gamle bydel, der har en charme, dejlige forretninger og ikke mindst gode restauranter.

Vi tog på sightseeing med bus, så stadion, havnen, den olympiske by, katedralen, der er ved at blive istandsat. Vi gik tur på rambalen, nød den gode stemning, de mange boder, den optræden, som dukkede op alle vegne. Vi kiggede på fugle og dyr, der var til salg. Fik et dejligt glas rødvin og lidt tapas.

Søndag eftermiddag 3 timer før vi skulle med lufthavnsbussen, spiste vi frokost på en lille restaurant overfør katedralen, dejlig mad og skøn guitarmusik.

Men da musikkeren var færdig med at spille, rakte han guitaren ind over vore skuldre, i samme øjeblik forsvandt vor rygsæk. Det tog sekunder, men vi kunne ikke rejse os så hurtigt, vi var låst af guitaren.

Jeg råbte, alle vendte sig om, og snart var alle gæsterne i restauranten i samtale med hinanden.

Vi fik fat i politiet, der i det samme kom forbi, og vi mente, de hurtigere end os kunne indhente den ældre mand, der havde stjålet vor rygsæk med bl.a. vor camera og dermed alle vore billeder.

Nej, sagde politiet, det kan du godt opgive, de er professionelle, de har smidt rygsækken eller overgivet den til en anden, så gå på politistationen og meld det.

På politistationen var der 3 rækker med turister, der på den ene eller anden måde var blevet bestjålet.

Ja, hvorfor skriver jeg nu dette, jo det gør jeg for at advare jer om, hvad er kan ske i Barcelona.

Uforståeligt er det blot, at personalet på restauranten ved, at det sker hver dag. Hvor er turistmyndighederne i dette spil.

Barcelona, en dejlig by, men pas på dine ting, for det taget bare et par sekunder...

Kommentarer til rejsetips om Barcelona

ja!! pas godt på dine ting

07/11 2009 Hanne og Bjarne
Hvor er det synd for jer, at I skulle have den grimme oplevelse i Barcelona, og hvor er det udspekuleret udført af tyven (tyvene). At I skulle miste jeres foto, desværre har vi selv prøvet det, blot i Indien, så vi ved, hvor ærgerligt det er for jer. Tak fordi I har skrevet om at passe på sine ting, det skal I have ros for.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.