Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Signe
København
10. maj 2010

Pas på organiseret tricktyveri i Barcelona

I Barcelona er der i øjeblikket et specifikt tricktyveri i omløb, som jeg gerne vil advare omkring, så andre der rejser til den fantastiske og smukke by er opmærksomme på det, hvis de skulle komme ud for noget lignende.

Narkopolitiet i hælene

Jeg var ude at rejse med min mand og skulle fra et museum til et andet. Vi ville gå derhen for at nyde livet i gaderne. Vi gik rundt i et pænt kvarter ved 15:30 tiden, men på et tidspunkt er der dog ikke rigtig andre mennesker omkring os ned en mand med et kort på den gade, vi er drejet ned ad. Manden spørger om vi ikke vil hjælpe ham med at finde vej. Vi stopper ikke op, men siger imens vi går forbi, at vi ikke kan hjælpe. Ud af øjenkrogen får jeg øje på to mænd der kommer hurtigt imod os. Manden med kortet forsvinder, og vi står pludselig ansigt til ansigt med to bryske mænd omkring de 30-40 år, der fortæller, at de er for narkopolitiet. De beskylder os for at have handlet narko hos manden med kortet og for at have udvekslet penge med ham. De viser os et ID kort, som jeg dog ikke rigtig når at få kigget ordentligt på. Det hele går så stærkt, og de civilt klædte narkobetjente er meget hårdhændede og grove i munden.

Viste min taske frem tre gange

De vil se indholdet i vores tasker, og i sådan en ubehagelig situation hvor altind sker så hurtigt, makker vi bare ret og viser indholdet frem. Jeg tager altind op og har blandt andet min pung i hånd. Bagefter lægger jeg selv det hele på plads i tasken igen, imens de går videre til at kropsvisitere min mand. Igen vil de se indholdet i min taske, men så kommer jeg til at tænke på, at jeg gerne vil se ID kortet igen. De viser mig det hurtigt, og jeg rækker ud efter det, så jeg bedre kan læse hvad der står. Herefter bliver jeg mødt af et skarpt: "Don't touch!!", og jeg bakker forskrækket lidt tilbage og tænker, at politiet skal man nok ikke komme på kant med, så jeg fremviser mit indhold igen og lægger det hele på plads. Tredie gang de forlanger at se min taske går det hele så stærkt, at jeg ikke får min pung op, men bare får vist tasken frem. Til sidst stiller narkopolitiet sig tilfredse og lader os slippe.

Politiet: "Det sker hele tiden"

Forvirrede efter denne behandling går vi videre, men jeg har en dårlig fornemmelse i kroppen og kigger i min taske, og nu er pungen væk, så jeg råber til min mand: "Vi er blevet røvet!". Vi tog selvfølgelig hen på en politistation for at anmelde sagen. Politiet var flinke og rare, og forklarede os, at det var et trick de kendte godt til. De havde ca. 1500 andre sager om dette. Vi var på stationen to en halv time og i det tidsrum kom fire andre par ind, som havde oplevet det samme.

Det her skal ikke ses som en skræmmekampagne. Jeg håber bare, at det måske kan forhindre at andre bliver udsat for det samme, hvis de er opmærksomme på dette trick.
Normalt ville jeg aldrig tro, at jeg ville falde for den slags, men det var en utrolig stressende situation, så jeg nåede knapt at tænke. Det hele varede nok ikke mere end fire minutter.

Kommentarer til rejsetips om Barcelona

projekt

08/02 2012 Jannik & Malik
Hej, vi er en gruppe på 2 og håber på at kunne får svar tilbage. vi har projekt uge i skolen og vi har om Barcelona da vi selv skal derned på studierejse. og vi ville håbe på at nogen kunne hjælpe os lidt med at forebygge planer eller sådan noget med at undgå og blive bestjålet. kh. de hjælpeløse elever i Grønland.

Svineri

12/05 2010 Bent Nielsen
saadan nogeget forbandet svineri, der foregaar i eu de ansvarlige politiker skal stilles for en domstol, omgaaendene og fyres. der maa nye ind, ellers maa eu nedlages omgaaende. unskyld stavefejl i tyrkiet mangler bogstaver paa stataturet.

Ubehagelig oplevelse

10/05 2010 Minna Pedersen
Hej Ulla, Mange tak for tippet om tricktyveri i Barcelona - det var dog en ubehagelig oplevelse for dig og din mand! Det værste jeg personligt har været ude for af den slags på mine rejser er en jeg blev snydt af nogle gadekortvendere i Paris - de endte med at snyde mig for 75 Euro hvilket fik mig til at føle mig uendelig dum og ærgerlig bagefter. Jeg synes det ville være dejligt, hvis andre brugere af dette forum ville skrive lidt om de tricks de er blevet udsat for i udlandet - til skræk og advarsel for os andre. Man skal jo ikke mistroisk over for alle man møder på sine rejser - tværtimod - men nogle gange er det også ret at være forberedt på de værst og mest udspekulerede tricks. Glæder mig til at læse om jer andres oplevelser i den henseende. kh Minna.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.