Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Anne
Slagelse
11. nov. 2010

Pas på tricktyve i Barcelona

En kedelig oplevelse, som evt. kan hjælpe andre til en bedre ferie

Pas på

Denne "oplevelse" for at advare andre, så de ikke får deres ferie ødelagt, hvilken vores nær var blevet.
Under en spadseretur i en park, blev vi råbt an af et par søde piger, der lige ville hjælpe os med at rense lidt "fuglelort" af, som vi lige havde fået på vores jakker.
Og med bagklogskabens øje, burde vi jo havde været vågne og set, hvordan vi blev manipuleret med!!!!!! For det fuglelort (og der var sgu meget), vi havde fået på vores jakker, var jo noget, de havde sprøjtet på os, og vi røg lige i fælden med begge ben. (Og nu havde jeg alle de andre dage, klamret mig til min lille skuldertaske med begge arme) Men på en eller anden måde kommer de ned i min taske og i min pung og tager alle mine kontanter (2-3 tusinde omregnet).

Da deres mission var løst, smuttede de og lige pludselig begyndte "et par små klokker at bimle", men da jeg så ned i tasken var pung m.m. der stadig, men da vi havde gået lidt igen, kunne fornemmelsen ikke slippe mig og jeg kiggede endnu engang og nu ned i pungens rum, ja, og de var gabende tomme.

Tænk, at man kunne være så dum - og sådan et par søde piger - hvis dette kunne hjælpe til ikke at de tømmer andres punge (for de er et par "dygtige" piger) så vil jeg have det godt - for turen bliver nået spoleret !!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.