Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips af samme forfatter

 • En lækker middag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Restaurant Mordisco i Barcelona er et besøg værd. Her får du lækker tilberedt mad i en indbydende atmosfære. Restauranten er flot indrettet og på 1.
  Se hele rejsetippet
 • K+K Hotel i Prag

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  Jeg synes det er værd at fremhæve dette dejlige og 4-stjernede hotel i Prag med en rigtig god beliggenhed i Prags centrum tæt på både Republikpladsen med medborgerhuset, krudttårnet (indgangen til den gamle bydel) og et stort shopping center.
  Se hele rejsetippet
 • Gratis fordelskort til Københavns Lufthavn

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Rejser du fra Københavns Lufthavn, så husk at tilmelde dig CPH Advantage inden afrejse. Dette fordelskort fra Københavns Lufthavn inkluderer en række rabatordninger og mulighed for at optjene point.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Tag specialiteterne fra middagen med hjem

Pernille Mikkelsen
Pernille Mikkelsen

Restaurant Mordisco i Barcelona serverer lækker mad i en indbydende atmosfære. Restauranten ligger på Pasaje de la Concepción 10 (en sidegade mellem Rambla de Catalunya og Passeig de Gràcia).

Mordisco er flot og moderne indrettet med bl.a. en lounge bar på 1. sal. Og har I appetit på at tage nogle af lækkerierne med hjem, kan I købe spændende delikatesser som fx oliven, vin, olie, hvoraf mange af produkterne er økologiske. Barcelona, som er en sidegade mellem Rambla de Catalunya og Passeig de Gràcia. Se evt. mere info på www.grupotragaluz.com. Min forret bestod af kold tomatsuppe med æg, brød og lufttørret skinke samt dejlig kold hvidvin – drømmer mig tilbage ...

Tip i tippet

Prøv husets version af den klassiske gazpacho (kold tomatsuppe), der her serveres med æg, brød og lufttørret skinke. Et glas kold hvidvin gør sig godt hertil.

Nærmeste lufthavn

Barcelona

Hoteller i nærheden

Hotel Astoria

Denne side er udskrevet d. 20. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/pas-og-visumregler/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.