Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Rejsetips indsendt af:
Jens C. Lorenzen
Charlottenlund
8. juli 2009

Værn mod tyveri

Lommetyve har højsæson, men hvis du har scannet dine rejsedokumenter, pas m.m. så er du dækket godt ind, hvis uheldet skulle ramme dig.

3 timer efter ankomst var pengepungen væk.

Ankommet til Barcelona checkede vi ind på hotellet og gik en tur i byen. Efter at havde drukket en capucino in på cafe gik vi over gaden til hotellet. Da var pengepungen med 2 kreditkort, kørekort og penge væk fra bukselommen - ikke baglommen!
Lommetyve har hovedsaison i Barcelona og er meget smarte, siger politiet. Heldigvis havde vi scannet pass, kreditkort, kørekort og sygesikringskort på en A4 ark, som vi havde i kufferten, så kunne vi vise kopi af kort ved anmeldelse til politiet, som fandt ideen meget godt.
Det værste var kørekort, da vi skulle hente en lejebil, men politiet sagde, at det var ok at køre med kopi af kørekort og politiprotokoll.

Kommentarer til rejsetips om Barcelona

Lommetyve i Metroen i Barcelona

05/08 2009 Karl Aage
Barcelona i 5 dage i slutningen af juli. Det lyder da godt. Det var det også hvis ikke det var for lommetyvene. Vi oplevede det 3 gange på de 5 dage. Samme aften 2 gange. Nøjagtig som beskrevet er de 3 personer. Når man skal ind i toget er der en der går ind lige foran dig og stopper op så du ikke kan komme ind. Du kommer derfor til at skubbe til ham. Han har en gammel mobiltelefon i hånden og den smider han så. Telefonen er allerede skilt ad så telefon, batteri og bagplade er skilt ad. Du får skylden for det. Samtidig er der en fyr der går ind bag dig og du står fast mellem disse to og med telefonproblemet er der stor fokus på dette og ikke på din tegnebog, så den 3' person har god mulighed for at tilegne sig denne. Jeg fik taget min tegnebog men fandt ud af det og sprang af toget, samtidig med at lommetyvene jo også er væk, da de ikke skal risikere at være i toget når man finder ud af at man mangler tegnebogen. Jeg tog fat i 2 af de unge fyre og råbte højt om at jeg skulle have min tegnebog. Den 3' fyr kom så og spurgte om det var den her og jeg fik den. Straks ser man om kreditkortene er der og det var de, men da man får set efter mangler pengene. Nå det var da til at bære. Da vi skulle hjem med toget til lufthavnen fik min kone fra sin rygsæk stjålet vores rejsemappe. Her var 3 kreditkort, vore pas, vaccinationskort, mange kort til flyselskaber og hoteller mm. Væk var det og så kunne vi ikke komme med fly hjem. Politi og rapport hos det absolut ikke engelsktalende personale. Til sidst lod en venlig checkinn mand hos SAS os komme med. En rigtig kedelig oplevelse, så vi kan kun sige at alle forholdsregler skal tages i Barcelona. Vi har været mange steder i verden, herunder 2 gange i Rio de Janeiro og aldrig oplevet noget lignende.

Lommetyve i Metroen i Barcelona

28/07 2009 Per Nørregaard
Forløb: En person, med et stort badehåndklæde over højre arm, stod og ventede ved elevator op til gaden, lod undertegnede gå først ind, trådte derefter ind foran min hustru, som fulgte efter mig, efterfølgende dukkede der pludselig 2 "medhjælper" op som lukkede mig inde- hvorefter håndklædemanden afskærmede min hustrus taske med sit håndklæde medens han forsøgte at åbne hendes taske. Det mislykkes - idet min hustru på spansk, højt råbte, hold nallerne væk fra min taske. Det hjalp. Det hele sket inden for et minut som er den tid det tog elevatoren at nå gadeniveau. Morale, pas på høflige folk med løse tøjstykker over armen. Barcelona er en dejlig by med maser af venlige mennesker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.