Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Weekendophold i Barcelona

På en forlænget weekend i Barcelona kan du smage på det spanske køkken, shoppe, gå i byen og opleve den enestående arkitektur fra Guadis hånd. Se populære hoteller i Barcelona.

Oplev Barcelona til fods

Når du går rundt i Barcelona kan du opleve byens små stræder, butikker, kunstatelierer, caféer, pladser og parker og selvfølgelig havnepromenaden.

Den gamle bydel Barri Gótic er hyggelig og fuld af kunsthåndværkere, sjove butikker, tapas- og vinbarer, mens gågaden La Rambla byder på butikker som Zara og Desigual og et stort, lækkert marked, hvor delikatesser, fisk, frugt og grønt bliver flot præsenteret.

Gaudis arkitektur
Det er ikke uden grund, at Gaudis Sagrada Familia topper listen over attraktioner i Barcelona og er et must på din weekendtur til Barcelona. Lige så overdådigt pyntet kirken er udvendigt, lige så enkel og betagende smuk er den indvendigt.

Køen til indgangen er til tider lang, men oplevelsen er ventetiden og pengene værd. Det samme gælder Gaudis Casa Batllo med imponerende, farvestrålende detaljer, flere etager og et afsluttende besøg på den arkitektoniske tagterrasse.
Citadines Barcelona Ramblas
Det bliver ikke bedre, midt på Ramblaen og få meter fra...
Se mere og bestil her

Palau de la Música Catalana og Picasso Museet

Palau de la Música Catalana åbner dørene for mange koncerter hvert år. Overvej at bestille billet til en musisk aften under dit weekendophold i Barcelona.

Eller besøg koncerthuset i dagtimerne og kom med på en guidet tur, hvor du kommer ind i salen og hører sjove anekdoter fra huset.

Efter en lækker omgang tapas og sangria kan du besøge Picasso Museet og gå rundt blandt de smukke kubistiske værker.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.